Stereo Total (DE) // Loppen


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Sted: Musik Loppen
  • Kategorier:

Legesyge og lo-fi lydbølger er igen begyndt at brede sig ud over Europas landegrænser. Noget er begyndt at røre på sig: Stereo Total tager på turné og kigger forbi Loppen til oktober!

Den Berlinbaserede fransk-tyske duo har siden 90’erne skubbet til rammerne for, hvordan man laver musik, og deres fantastiske og kitschede udgivelser har gennem tiden sikret Françoise Cactus og Brezel Göring en imponerende fanskare over hele verden.

Stereo Total startede kort efter berlinmurens fald som en reaktion på den enorme afskaffelse af musik og materialer, der mindede folk om tiden i DDR, men alt dette brugte duoen netop som inspiration. Som de selv siger “We used intruments that nobody wanted and were influenced by old music nobody cared about.”

Deres imponerende bagkatalog byder på masser af charmerende og skøre lo-fi popsnedkeri, hvor Musique Automatique fra 2001 står som en absolut milepæl for den flersprogede duo, der nu er på vej med nyt album og en dertilhørende efterårsturné.

Med det nye album Ah! Quel Cinéma! sætter anti-divaen Françoise Cactus og anti-multi-instrumentalisten Brezel Göring ikke bare to musikalske udråbstegn, men skaber samtidigt en række sange, der repræsenterer enhver afskygning af livets op- og nedture. Stereo Total får ikke bare Beethoven til at vende sig i graven, men kolliderer i hovedet på ham med fuld kraft, når deres nye album udkommer d. 12. juli på Tapete Records.

Glæd dig til at se, hvilke musikalske overraskelser Stereo Total disker op med, når de gæster Loppen d. 19. oktober!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 150 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2VoBiLj
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/stereo-total
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/469227670487021/