She Wants Revenge (US) // Loppen

Det er vist ingen hemmelighed, at alternativ rock har en stor plads i Loppens hjerte. Derfor har vi også svært ved at få armene ned, når et band som amerikanske She Wants Revenge kigger forbi og opfylder vores bedste indie- og new wave-drømme.

She Wants Revenge er et amerikansk rockband, fra San Fernando Valley, Californien, som blev dannet i 2004. Stilen er alternative/indie/new wave/post-punk, og bandet er tydeligt inspireret af bla. Joy Division, Interpol, Bauhaus, The Bravery og tidlige Depeche Mode-udgivelser. Deres signifikante lyd har gennem årene fået velfortjent anerkendelse fra kollegaerne i både netop Depeche Mode og Placebo, som tidligere har haft bandet med på turne.

Gruppens debutalbum ‘She Wants Revenge’ blev udgivet i begyndelsen af ​​2006 bla. med 3 singler: “These Things” (En video hvor Shirley Manson fra Garbage medvirkede), “Out of Control” og “Tear You Apart” (hvor videoen blev instrueret af selveste Joaquin Phoenix). Bandets andet album, ‘This Is Forever’, blev udgivet i 2007 og gruppens tredje album; ‘Valleyheart’, blev udgivet i 2011.

She Wants Revenge er endelig tilbage med sine intense liveshows og en ny single “Big Love” i baggagen. Så mon ikke vi kan forvente et helt nyt album, når de rammer Loppen til august?

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 140 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2VVHcn8
Døre: 20.30 // Koncertstart ca: 21.30
http://loppen.dk/kalender/she-wants-revenge
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/980534919003473/
Crumb (US) // Loppen

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer:

Crumb (US)

Det Brooklyn-baserede firkløver Crumb ved lige præcis, hvilke ingredienser der skal bringes i samspil for at hypnotisere lytterne med deres tilbagelænede psych-rock. Til juni kommer det længeventede debutalbum ‘Jinx’ og bandets efterfølgende efterårsturné tager dem forbi Loppen lørdag d. 24. august.

Hos medlemmerne i Crumb fungerer forhold ligesom bagværk, og glaseres der med et for tykt lag sødme, er nedturen endnu værre en den sukkerrus, du først befinder dig i. Musikalsk set balancerer bandet med den samme sukkersødme, hvor Lila Ramanis fløjlsbløde vokal og melodiske guitarfigurer får det helt rigtige modspil af et tight akkompagnement fra resten af bandet, hvor der er plads en passende mængde skæve gimmicks.

De seneste to år har bandet arbejdet på debutalbummet, der følger op på EP’erne ‘Crumb’ og ‘Locket’, og med de to første singleudspil fra ‘Jinx’, slår bandet sig fortsat fast som et band, der bestemt er værd at holde øje med. Om den seneste single “Nina” skriver Paste Magazine:

“The track leans into everything that makes Crumb one of the most hypnotic bands to listen to, with sweeping synth, jazzy beats and frontwoman Lila Ramani’s otherworldly voice seamlessly coalescing into a psych dream.​”

Vi ser frem til at lade Crumb fylde Loppens lokaler med deres skæve, hypnotiske grooves, der er intet mindre end eminente til at afslutte en varm sensommerdag i august.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr.
Forsalg: http://bit.ly/2H7nMpu
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
http://loppen.dk/kalender/crumb
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/290441605198403/
Nicklas Sahl & Shaka og Wafande Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter på Nemoland.
Præsenterer Nicklas Sahl og Shaka & Wafande.

Sommerens sidste søndagskoncert på Nemoland.

Kl. 18.00 er det blevet tid for fænomemet Nicklas Sahl.

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene.

Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Kl. 20.00 starter sæsonens sidste koncert med ”Shaka & Wafande.”

Vi er vant til at opleve dem som solokunstnere – og vi er vant til at opleve et varmt glædesfælleskab, når reggaerytmer og god stemning indtager festivalpladsen.

Denne sommer kan vi opleve dem sammen, og mon ikke det bliver en sand fest?

Shaka & Wafande er to af Danmarks allerstærkeste liveartister, der har givet os hits og elskede oplevelser de sidste år.

Derfor er det også en fornøjelse, at byde Shaka & Wafande velkommen tilbage på Nemoland nu sammen, hvor de kombinerer deres egne sange med ny, fælles musik. ”Gi´Mig Et Smil”, ”Tomgang”,”2 Mod Verden” og ”Uartig”.

Der er rigeligt af elskede sange, og på denne søndag, kan du tage del i den kæmpe fest og gode stemning, som de to sympatiske og dygtige livekunstnere bringer til vores smukke Fristad.

Super dejlige søndagskoncerter i det frie! Koncerter hhv. Kl. 18.00 og kl. 20.00 – gratis entré, støt os i at støtte kulturen, køb dine drikkevarer i baren. Tag hensyn til vores naboer og til hinanden, og ryd op efter dig selv. Program: www.nemoland.dk

https://www.facebook.com/events/2283587691895570/
EELS / Den Grå Hal

Billetpriser: 330 kr. + gebyr
Billetsalget starter 30. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Eels, med en af Amerikas mest originale sangskrivere, Mark Oliver Everett, i front, tager deres dybsindige rock-sange med til Den Grå Hal.

Eels er et musikalsk projekt der kobler en bred vifte af anderledes musikalsk inspiration sammen med dybe personlige tekster, der dykker ned i menneskehedens mørkeste hjørner. Eels er bandnavnet benyttet af sanger, sangskriver og musiker Mark Oliver Everett (også kendt som E), når han laver musik med en omskiftelig gruppe af kollaboratører. Hans seneste album, ’The Deconstruction’ fra 2018 som er hans første album i fire år, handler bl.a. om at vi skal hjælpe hinanden med at gøre verden et bedre sted.

I en firestjernet anmeldelse af ’The Deconstruction’ skrev Gaffa: ”Eels har altid været lidt af en sær konstruktion med den dybt originale sanger og sangskriver E aka Mark Oliver Everett. Han har gravet dybt i sjælens mørkeste kammer og hyldet livets uforlignelige skønhed,” og fortsætter, ”Vildmanden E svinger manisk mellem håb og desperation på The Deconstruction, som holder et højt niveau, hvor det kan være svært ikke at rocke med på de mere ligefremme af sangene, som i ”Today Is the Day” med et underspillet og insisterende guitarriff.”

Med mere end 25 års erfaring og 12 albums i bagagen kan vi se frem til en aften med verdensklasse rock når Eels indtager Den Grå Hal.

https://www.facebook.com/events/546254665859140/
The Church (AU) “Starfish 30th Anniversary Tour” // Loppen

Australske The Church står bag et af rockhistoriens mest solide, substantielle og hookfyldte bagkataloger, hvor ‘Starfish’ fra 1988 fortsat står som kronen på værket. Bandet opfører albummet i sin helhed, når de drager på 30-års jubilæumsturné til efteråret, der tager dem forbi Loppen d. 28. august.

Den ringende 12-strengs guitar efterfulgt af en drømmelignende lyrik, der synes at holde kosmos i hænderne. “Under the Milky Way” er stadig den mest genkendelige og elskede sang i The Church’s bemærkelsesværdig bagkatalog bestående af hele 26 albumudgivelser.

Sangen stammer fra bandets femte album, der dog – ligesom alle andre ikoniske rockalbums – er en rejse gennem følelser og stemninger. ‘Starfish’ begynder med den 6 minutter lange albumåbner “Destination”, og tager dig til alle punkter på kompasset for til sidst at vende hjem.

Alle sange på albummet er individuelt set mindeværdige, men som helhed fremstår det mageløst. Touren er dog ikke blot et nostalgitrip, men samtidigt en cementering af bandets revitalisering fra 2014 med tilføjelsen af guitaristen Ian Haug.

Det bliver en udsøgt fornøjelse at høre det legendariske album samt enkelte rockperler fra The Church’s imponerende repetoire, når det psychede art-rockband gæster Loppen d. 28. august.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 140 kr
Forsalg: http://bit.ly/2L03gvV
Døre: 20.30 // Koncertstart ca: 21.30
http://loppen.dk/kalender/church
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/858478511156044/
The Warlocks [US] & The Stevenson Ranch Davidians // Loppen

Amerikanske The Warlocks vender veloplagte tilbage med nyt album i maj. Til august kan du opleve de skæve psychrockere i selskab med deres musikalsk beslægtede landsmænd i The Stevenson Ranch Davidians som support, når de lægger vejen forbi Loppen.

Los Angeles-baserede THE WARLOCKS med den hårdtarbejdende Bobby Hecksher i front har siden 1999 skabt en ubarmhjertig og hypnotiserende lydmur som et sammenstød mellem klassisk psychedelia, krautrock og Velvet Underground-inspireret rock’n’roll. Enhver med blot en smule hang til psykedelisk rock vil øjeblikkeligt lade sig forføre af det sejlivede psych-orkester, og smelte sammen med deres støjende lydbølger.

Efter en tre-årig pause fra albumudgivelser står mægtige The Warlocks klar med albummet ‘Mean Machine Music’ d. 31. maj, der byder på en række solide skæringer af bandets særegne take på mørk og fuzz-befængt psychrock. Præcis tre måneder senere kan du opleve bandet på Loppens intime scene, hvor de får support fra vennerne i sydcaliforniske The Stevenson Ranch Davidians.

THE STEVENSON RANCH DAVIDIANS blev stiftet i 2006 af sanger og sangskriver Dwayne Seagraves, og har lige siden lavet musik, der er tydeligt inspireret af den tidsløse 60’er psychrock, folk og soul, der væves sammen af tidlig amerikansk rootsmusik.

Bandets sidste udgivelse er ‘Amerikana’ fra 2017, der med en eklektisk samling af sange forsøger at afmystificere den menneskelige ånd og vores mærkværdige og magiske rejser gennem livet. I den seneste tid har The Stevenson Ranch Davidians arbejdet på nyt materiale, som vi uden tvivl får lov af høre, når de gæster Loppen med The Warlocks d. 31. august.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr.
Forsalg: http://bit.ly/2PVa9O4
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/warlocks
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/397453714431260/
DM I MIX 2019 w/ Agony Brothers [DK] + Asian Hawk [UK] // Loppen

Scratch Copenhagen & DMC Danmark præsenterer:

DM I MIX 2019
Agony Brothers (DK) + Asian Hawk (UK)

Spillestedet LOPPEN ligger lørdag den 7/9 for første gang nogensinde lokale til det danske DJ mesterskab, når nogen af landets bedste DJ’s og turntablists battler om den legendariske officielle danske DMC DJ titel (DM I MIX), som har været afholdt siden 1986, og som tidligere DJ ikoner Cutfather, Soulshock, Noize, Static, Ugerløse, Knud, Turkman Souljah og Graded bl.a. har vundet. TO pladespillere, EN mixer og en stor håndfuld DJ skills … Det er dét, der skal til for at have chancen for at blive en del af denne række af legendariske danske DJ mestre. Vinderen rejser til London for at repræsentere Danmark ved VM – DMC World DJ Championships den 28. september i London.

Aftenen krydres deruodver med den engelske DMC DJ Champion og musiker DJ Asian Hawk, der er på besøg i Danmark for første gang, og legendariske Agony Brothers bestående af AL AGAMI, Kuku_Agami og Joseph Agami.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 160 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/2UTnwPH
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/dm-i-mix
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/2378746058837407/
Wilco [support: Spiral Stairs] / Den Grå Hal

Support: Spiral Stairs

WILCO
10. SEPTEMBER 2019
DEN GRÅ HAL

Billetpriser: 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Det alternative Chicago rockband, Wilco, indtager Den Grå Hal til efteråret.

Wilco debuterede som et råt alt-country act, men skulle senere gå hen og udvikle sig til et eklektisk indie-rockorkester. Wilco rejste sig fra asken af hvad der var
rock-bandet Uncle Tupelo da det gik i opløsning i 1994. Den tidligere Uncle Tupelo sanger/ sangskriver, Jeff Tweedy, startede i kølvandet på opløsningen Wilco, og
i 1995 udkom debutalbummet ’A.M’, som var en samling af country-rock numre der dog fulgte den samme musikalske stil som fans kendte fra Uncle Tupelo. Sidenhen har Wilco udgivet en perlerække af albums, såsom ’A Ghost Is Born’, ’Sky Blue Sky’ og ’Star Wars’. Senest har Chicago-bandet været aktuelle med efterfølgeren til ’Star Wars’, nemlig 2016-udgivelsen ’Schmilco’.

’Schmilco’ er bandets tiende album, og består primært af akustiske sange, i modsætning til tidligere udgivelser, som ’Star Wars’, der har været kendetegnet af vilde fuzz-glam guitarer og baroklignende arrangementer. I stedet tager bandet nu en mere rummelig, men kaotisk, tilgang til deres sange. Hvor ’Star Wars’ smeltede sammen i en mere støjende glam-rock showcase af Wilcos forskellige stilarter er ’Schmilco’ dets tilbagelænede modsætning.

På ’Schmilco’ føler bandets leder Tweedy sig udstødt: Hvordan skal man komme igennem en uoverensstemmelse mellem sin egen og folkets opfattelse af sit band? Skal man bevare en uskyldighed og ærlighed selv når mange fans ser én som mere (eller mindre) end et menneske, og ser Wilco som mere end bare seks musikere?

“At some point when you start shaping a record, you begin looking for ways to make it tell a story that makes sense to you. Whether it makes sense to a listener is another thing.” Udtaler Tweedy. “There are people who take Wilco’s records way more seriously than we do,” fortsætter han, “I think it’s good that we don’t. A lot of people think the whole point of being in a band is to make records, but it really isn’t. The point is to make music.” Ikke desto mindre, bliver man suget mere og mere ind, jo mere man lytter til ‘Schmilcos’ intime sange. Og publikum vil også blive suget ind når Wilco indtager Den Grå Hal til september.

https://www.facebook.com/events/1104493659722977/
Tacocat (US) // Loppen

smash!bang!pow! og Musik Loppen præsenterer:

Tacocat (US) live på Loppen

Slik, glimmer, Hondaer, Ramones, tacos, katte, hash, the Go Go’s og feministisk sci-fi er nogle af de ingredienser, der sammen danner Seattles bedste glimmerpunkband, Tacocat. Vi kan slet ikke vente med at åbne for konfettiposen og Tacocat, når de sætter kulør på Loppen til september.

Da Seattle bandet Tacocat, bestående af sangerinde Emily Nokes, bassist Bree McKenna, guitarist Eric Randall og trommeslager Lelah Maupin, dannede bandet i 2007, reagerede omverdenen kraftigt på, hvordan bandet adskillede sig fra den traditionelle Seattle scene. Men det var et ganske bevidst valg for den farverige kvartet. For at skille sig ud fra deres dengang fashionable grunge- og garagerockbrødre, lagde Tacocats vægt på at skrive sjove og fængende feministiske pop-punksange og spille DIY turnerer koordineret via MySpace.

Deres sange omhandler alt fra menstruation, skøjteprinsessen Tonya Harding og synske katte, og netop denne ærlighed og humor har givet bandet en stor, solid base af dedikerede fans, som har fulgt dem hele vejen fra private kældershows og barer til at spille udsolgte venues over hele USA.

På ‘This Mess is a Place’, Tacocats fjerde album og første på Sub Pop Records, får piben dog en lidt anden lyd. På bandets nye udgivelse forholder de sig til samfundsrealiteten i Amerika efter valget i 2016. En realitet, hvor ondskab ikke længere fejes under gulvtæppet, og hvor indskrænkede borgerrettigheder, overgreb og tragedier fylder avisernes forsider. Men selvom de deprimerende nyheder kan give en person lyst til at kravle under dynen og sove i 1000 år, så tager Tacocat kampen op med dét, de gør bedst – at skabe glæde og håb via kulørte og energiske sange. Så deltag i den festlige revolution, når Tacocat kaster musikalsk konfetti på Christiania til september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 70 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2HIzbxn
Døre: 21.00 // Koncertstart ca: 22.00
http://loppen.dk/kalender/tacocat
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/334795773876860/
Stroppies (AUS) + Holm // Loppen

Lappland live & Loppen præsenterer: The Stroppies (AUS) + Holm live på Musik Loppen, lørdag d. 14. september.
_________________________________

Vi er utrolig glade for at kunne byde et af Australiens mest lovende indierockbands The Stroppies velkommen på Loppen sammen med danske Holm.

The Stroppies (AUS)
The Stroppies debuterede tidligere på året med albummet Whoosh. Et vrøvleord indrømmer bandet, men også et lydord der ret præcist beskriver den energi firkløverets kække indierock strutter af. Det er tilbagelænet og solbeskinnet, men også knitrende og groovy som hos et guldalder Flying Nun band fra samme breddegrader.

Om albummet siger The Stroppies, at det er inspireret af alle mulige ting – livet, jobs, kærester, tegneserier og de sidste seks årtiers guitarpop, hvor af gruppen særligt fremhæver Bill Fay fra The Clean og Stephen Malkmus som deres helte.

The Stroppies blev dannet ved et køkkenbord i Melbourne i 2016 af Gus Lord, Rory Heane, Claudia Serfaty og Adam Hewitt. Udover Stroppies har medlemmerne været eller er involveret i bands som Boomgates, Twerps, Tyrannamen, Primetime, Blank Statements, The Blinds, White Walls, See Saw og Possible Humans.
Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=Q_NdpWjwhGw

Holm
Holm er et soloprojekt fra multi-instrumentalist og sanger Mikkel Holm Silkjær og sidste skud på stammen i et allerede imponerende bagkatalog af udgivelser og bands, der tæller Yung, Brooch, Visitor Kane, Happy Hookers For Jesus og Urban Achievers.

De der er fortrolige med Mikkel Silkjærs musik, vil helt sikkert genkende Holm og debut-EP’en Dappled som hans – den umiskendelige metalliske vokal, skarpe guitar og Mikkel Silkjærs særlige melodiske sensibilitet.

Men under navnet Holm lader Mikkel Silkjær melodierne træde tydeligere frem end nogensinde før. Det udmønter sig i sprudlende og eksplosive sange med tekster om identitet, forandring og liv.

Debut EP’en Dappled udkom sidste forår på britiske Tough Love, og en opfølger med udgivelse næste år er på vej.
Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=LwW9TuYjiaY
___________________________
Lappland Live & Loppen præsenterer: The Stroppies (AUS) + Holm live på Loppen, lørdag d. 14. september.
Billet: https://bit.ly/2P8TCFT

https://www.facebook.com/events/2205942929484273/
Sam Outlaw (US) [support: Lydia Luce] // Loppen

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer:

Sam Outlaw (US)

Sam Outlaw bærer én af de allermest relevante stemmer inden for country anno 2019, og formår med sin “SoCal” country at videreføre gamle, amerikanske sangtraditioner og tilføre dem et moderne udtryk. Oplev den sydcaliforniske cowboy, når han gæster Loppen d. 15. september.

Lige siden hans debut i 2015, har Sam Morgan med det iøjnefaldende kunstnernavn, slået sig fast som en sanger, som alle med forkærlighed for den amerikanske sangtradition bør holde øje med. Flere anerkendte musikmagasiner som Rolling Stone, NPR og American Songwriter roste debutpladen ‘Angeleno’ til skyerne, og albummet vandt ligeledes “Årets Internationale Udgivelse” til det britiske UK Americana Awards.

“Outlaw has crafted an instant classic with his album, Angeleno.” – NPR

På albumopfølgeren ‘Tenderheart’ fra 2017 kastede Outlaw sig ud i selv at stå for produktionen, samtidigt med at han begyndte at tilføje elementer fra pop- og rockmusik i sit samlede lydbillede, som ligesom debuten modtog flot omtale. Til maj kan vi forvente nye toner fra den sydcaliforniske familiefar, der efterfølgende drager på en omfattende efterårsturné i Europa, som tager ham forbi Loppen i september.

Support: Lydia Luce
Den Nashville-baserede sangerinde Lydia Luce er født ind i en musikalsk familie, hvor moderen, som er en dygtig pianist, introducerede først Luce og hendes bror til den klassiske musik. Luce er klassisk trænet på bratch, hvilket man kan fornemme i hendes kompositioner, der dog altid fremstår organiske og jordnære.

“Lydia Luce combines a classical sensibility with Folk/Americana influences to create a sound that’s unprecedented and stunning.”
– Atwood Magazine

I september sidste år udkom hendes debutalbum ‘Azelea’, hvor Luce på fornemmeste vis demonstrerer sine kvaliteter.

Vi ser frem til en aften med country og americana i højsædet, når Sam Outlaw og Lydia Luce indtager Loppen d. 15. september!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 160 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2HTUblc
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/sam-outlaw
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/796038007429180/
The Mystery Lights (US) // Loppen

Selvom The Mystery Lights kan lyde som midttressernes Texas, er de det hotteste rock’n’roll fra det 21. århundredes Brooklyn. De kombinerer kæmpe spilleglæde med velskrevne melodier og blander psych, garage med fuldblods-rock’n’roll, og den 17. september kan du selv opleve, hvorfor magasiner som NME udråber The Mystery Lights til at være ét af tidens bedste garagerockbands.

“…a blistering rocker packed with knife-edge guitars” og “The Mystery Lights are as good as it gets, one of New York’s finest garage rock bands at the moment.”, er bare et lille uddrag af de flotte ord, som magasinerne Rolling Stone og NME kaster efter bandet The Mystery Lights. Efter kun få gennemlytninger af sange som ‘Follow Me Home’ og ‘Melt’, forstår man tydeligt hvorfor. Bandet leverer en perfekt udført tresser-garage-psych-rock a la MC5, The Kinks, Dead Moon og The Fall, som man kun kan lade sig rive med af.

Det er da også The Mystery Lights rå og livlige liveshows, der fik agenterne på Wick Records opmærksomhed tilbage i 2014. Til trods for at Wick Records hovedsageligt udgav soul artister, passede The Mystery Lights energi og forståelse for deres musikalske historie perfekt ind på pladeselskabet, og de blev signet på stedet.

Deres selvbetitlede debutalbum kom på gaden i 2016 og indeholder blandt andet det meget iørefaldende ‘Too Many Girls’ og det groovy psych-blues nummer ‘Too Tough To Bear’. Albummet er optaget på 8-sporsoptager på det legendariske soulselskab Daptones Records, der ligeledes huser navne som Sharon Jones & The Dap-Kings og Charles Bradley.

I maj i år får vi så endelig opfølgeren til debuten med albummet ’Too Much Tension’. På den nye plade mixer bandet intimiderende og insisterende synthlyde a la grupper som The Normal og Suicide, med energien fra punkens guldalder og poppen fra The Kinks med den skarpe udførelse fra Television, og derved tager The Mystery Lights deres idiosynkratiske rock og rul til nye, svimlende højder. Og vi elsker det!

Kom og rock ud med os d. 17. september på Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 125 kr.
Forsalg: https://bit.ly/301iqEL
Døre: 20.30 // Koncertstart ca: 21.30
http://loppen.dk/kalender/mystery-lights-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/420271462138521/
Suzanne Santo (US) // Loppen

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer: Suzanne Santo (US)

Amerikanske Suzanne Santo fra indie-americana-bandet HONEYHONEY udgav for to år siden solodebuten ‘Ruby Red’, der på bedste vis indkapsler det bedste fra mørk pop-noir, opløftende soulmusik og ærlig americana. Oplev den betagende sangerinde og multiinstrumentalist på Loppen d. 18. september!

De fleste med hang til de amerikanske sangtraditioner vil nikke anerkendende til Suzanne Santo og Benjamin Jaffe aka HONEYHONEYs henrivende vokalharmonier og fine indie-americana-kompositioner. De seneste år har Suzanne Santo dog taget sig tiden til at søge nye veje, hvor hun på debutalbummet ‘Ruby Red’ giver de organiske instrumenter, som kendes fra HONEYHONEY, mere frit løb lige som hendes dragende vokal, der lyder bedre end nogensinde før.

Pladen er lavet i samarbejde med den grammynominerede musiker og producer, Butch Walker, der viste sig at være den perfekte partner til at kanalisere Santos egen personlighed gennem et medrivende musikalsk univers.
Paste Magazine skriver følgende om ‘Ruby Red’:

“the studio chemistry spills into the record as the instrumentals expertly match Santo’s shifting emotions as she swings from anger to aching against melancholic strings and electric guitar. A smart blend of moody pop and alternative Americana, Ruby Red offers variance that’s unpredictable without ever feeling out of order.”

Tilbage i oktober 2018 kunne man opleve den amerikanske sangerinde som support for irske Hozier i Store Vega, og vi glæder os til at blive tryllebundet af Santos vidunderlige vokal, violin og guitarspil d. 18. september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 90 kr.
Forsalg: http://bit.ly/2I6HqU9
Døre: 20.30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/suzanne-santo
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/464301674137815/
Jonathan Bree (NZ) // Loppen

Sanger og producer Jonathan Bree, der står bag den betagende “You’re So Cool” med sin smooth, men lettere surrealistiske, musikvideo har draget et hav YouTube-seere til sig. Fredag d. 20. september kan du opleve et katalog af croonende coolness fra den new zealandske majestæt af mystik og hans maskerede barokband.

Der er ingen tvivl om, at Jonathan Brees vanvittige produktivitet. Bree tilbringer de fleste dage og nætter i et nusset hjemmearbejdskontor, hvor han – når han ikke producerer musik for andre musikere eller instruerer og medvirker i musikvideoer – destillerer det bedste 60’er/70’er pop til sine egne popsange, der er spækket med frodige strygerarrangementer, spaghettiwestern-agtige tremologuitarer og tighte basslines.

Lige nu arbejder den new zealandske sanger på materiale til opfølgeren på hans tredje soloalbum ‘Sleep Walking’, der modtog flot kritik fra både anmeldere og musikkritikere. Blandt andet skriver Soundblab Alternative Music:

“In essence, you’re Jonathan Bree and your third solo album Sleepwalking is exactly that kind of masterpiece that is a product of somebody who drinks, eats, and sleeps music” – Soundblab (9/10)

Albummet er proppet med fængende melodier, og Jonathan Bree tilføjer hele tiden nye melodilinjer og dybder i sine arrangementer, der skaber en fantastisk fremdrift oven i en forbandet coolness. Vi glæder os til at opleve popmystikkens mester d. 20. september på Loppen!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr.
Forsalg: http://bit.ly/2ER0S5m
Døre: 21.00 // Koncertstart ca: 22.00
http://loppen.dk/kalender/jonathan-bree
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/395441637742638/
Pile (US) // Loppen

Det giver sjældent point på cool-skalaen, at være kendt for sin høje arbejdsmoral og ydmyge tilgang til musik. Men det er helt anderledes for Boston noise-rockbandet Pile, som med deres DIY tilgang har opnået en kæmpe fanskare verden over. Bandet har musikalsk omfavnet både de grimme og blide sider af punk, indie, folkemusik og støjrock, og sammen bliver det til den intense lyd, der indtager Loppen til september.

Pile er et rockband fra Boston, Massachusetts. Bandet startede oprindeligt som et soloprojekt af Rick Maguire tilbage i 2007, men efter udgivelsen af demoerne ’Demonstration’ og ’Jerk Routine’ blev lineuppet udvidet med Kris Kuss (trommer), Matt Becker (guitar), Matt Connery (bas) og Maguire (guitar, sang).

På overfladen kan det være svært at se, hvad der gør Boston-kvartetten Pile til noget særligt. “It’s a four-duded rock band,” fortæller vokalist/guitarist Rick Maguire, “that’s the most boring genre”. Bandets mix af genre som klassisk country og støjrock har gjort, at bandet er blevet beskrevet, som ”hvis Waylon Jennings crashede et Jesus Lizard show og tog mikrofonen ud af David Yows hånd”. Til tider er musikken stille og indadvendt, andre gange er den støjende og forvrænget, og nogle gange er den begge dele på én gang.

I de sidste 10 år har Pile udgivet adskillige kritikerroste album i form af ‘Magic isn’t Real’ (2010), ‘Dripping’ (2012), ‘You’re Better Than This’ (2015) og A Hairshirt of Purpose (2017). Den 3. maj i år fik vi albummet ’Green and Gray’, et album som Pitchfork kastede 7,9 efter og kalder for noise-rock bandets ”most satisfying and varied album yet”.

Støjrock-favoritterne fra Bostons har siden bandet blev samlet i 2009 spillet over 500 shows spredt ud over USA, Canada, England og Europa, og den 22. september kommer tourbussen heldigvis tilbage til Europa, når de kigger forbi Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 80 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2WrYCZ3
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
http://loppen.dk/kalender/pile
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/360776574560616/
Kota The Friend (US) // Loppen

OBS. Et begrænset antal ‘Meet & Greet’ billetter vil være til salg!

Den 26-årige rapper KOTA The Friend har de seneste år været kendt som “Brooklyn’s best-kept secret”, men efter hans seneste og aldeles fremragende udgivelse ‘FOTO’, som udkom d. 15. maj, kan han vist roligt lægge det alias fra sig. Oplev den unge rappers første koncert på dansk jord, når han spiller på Loppen d. 24. september!

Sidste år udgav den Brooklyn-baserede rapper Kota The Friend sit debutalbum ‘Anything.’, og allerede i år er hans hungrende hip hop-fans blevet beriget med albumopfølgeren ‘FOTO’, hvor de smooth, jazzede og neo-soulede produktioner får selskab af dybt ærlige og personlige fortællinger fra den unge rapper.

Det er tydeligt at høre Kota The Friends kærlighed til de traditionelt set mere afrikansk-amerikanske musikgenrer som hip hop, soul og jazz. Disse tilsættes rapperens karakteristiske flow, der omhandler emner som emner som depression, håb og afhængighed, og som EARMILK beskriver som “laid-back lyrical stylings of a quick-witted emcee whose words flowed as freely as the rivers in the spring after a long winter.”

Hans inspirationskilder breder sig dog også til psykedelisk rock og punk, og rapperens ambitionsniveau ligger mindst lige så højt som flere af hans store helte som Nas, The Beatles, Jay Z og Bob Dylan, hvilket man hører fra allerførste lyt.

Det bliver en fornøjelse at opleve den unge rappers raffinerede lyrik og positive budskab, der bestemt gør ham til en kunstner, man skal holde øje med!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 175 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/2WDwoOo
Døre: 20.30 // Koncertstart ca: 21.30
http://loppen.dk/kalender/kota-friend-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/1112498388934395/
Shy shy shy // Loppen

Til september vender den københavnske synthpop-gruppe Shy shy shy tilbage til Loppen med deres nye EP Gloss, der igen udvider den folkekære duos imponerende repetoire af ørehængende melodier. Vi glæder os til at synge med d. 28. september på Loppen!

Efter fem år på musikscenen og henholdsvis en EP og en albumudgivelse i bagagen, er den charmerende danske duo SHY SHY SHY bestaende af de to frontfigurer Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard igen aktuel med en ny anmelderrost EP ved navn Gloss.

De der har fulgt med i den populære og prisvindende TV-serie Doggystyle, som løb over skærmen pa DR3 henover vinteren 2018, vil formentligt ogsa vide, hvem Shy shy shy er. Det er nemlig duoen, der star bag titelnummeret “Doggystyle (Pretty Please)” – ligesom de yderligere har skrevet to sange til serien.

Shy shy shys EP Gloss indeholder de tre sange fra serien og yderligere to helt nye – “Neon” og “Feels Like Home”. De to nye sange, er ligesom de andre, inspireret af serien, men skrevet efterfølgende, mens Kjeldgaard og Cordes fulgte med i Doggystyle pa TV. Om processen udtaler Shy shy shy: ”Først var det bare meningen at vi skulle skrive titelmelodien til serien, men da vi først var kommet i gang, kunne vi nærmest ikke stoppe igen. Anna Emma Haudal (Manuskriptforfatteren og instruktøren bag ’Doggystyle’) er exceptionelt dygtigt til at portrættere det moderne, selvoptagede og søgende menneske og det var næsten for nemt at kende os selv i historien.”

Temaet for sangene pa Gloss er at blive ”slået tilbage til start”, fordi livet falder fra hinanden og fortæller om alle de konfrontationer og refleksioner det medfører. De handler om det vi står tilbage med, nar glansen falmer, hvilket har inspireret til titlen. I forbindelse med udgivelsen af Gloss var Shy shy shy på en større Danmarks-turné med flere udsolgte koncerter. GAFFA DK anmeldte turnéstarten i Aarhus med fem stjerner og overskriften ”Shy shy shy bøjer deres talent og overskud i neon”.

Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk på trommer, Símun Lindholm Mohr på bas og Christian Balvig på keys. Sammen har bandet spillet på adskillige klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival, SPOT og MS Dockville (DE), og koncerten på Loppen d. 28. september er bestemt værd at se frem til!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr // 105 kr i forsalg
Forsalg: http://bit.ly/2HGW9VT
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/shy-shy-shy-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/426530664804652/
Chromatics, Desire & In Mirrors at Den Grå Hal

smash!bang!pow! presents:

CHROMATICS + DESIRE + IN MIRRORS

live @ Den Grå Hal – Fredag den 4. oktober 2019

Billetsalg –> https://bit.ly/2J3XsPC
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

CHROMATICS tager på sin første turné i fem år!
Touren bringer det amerikanske band til Den Grå Hal i København den 4. oktober i selskab med en stjerneparade af navne fra det anerkendte Italians Do It Better-label.

Denne særlige koncertaften kaldet “DOUBLE EXPOSURE” er til fans af post-punk’et synth-pop og italo-disco-noir, fans af det ikoniske New York-label Italians Do It Better og fans af soundtracket til Nicolas Winding Refn-filmen “Drive”.

Chromatics har i mere end et årti stået som et af de fremmeste navne inden for mørk, dansabel musik. Den amerikanske gruppe ledet af Ruth Radelet, Nat Walker, Adam Miller og troldmanden Johnny Jewel har en dystopisk, altomsluttende og nærmest fatalistisk noir-romance over sig. Gruppens forkærlighed for trommemaskiner og guitar-reverb er også centrum for den nye single ‘Time Rider’, der måske-måske ikke er at finde på det længe ventede ‘Dear Tommy’, der har været varslet på trapperne siden 2014!

Ligesom med Chromatics vil mange også genkende DESIRE fra soundtracket til Nicolas Winding Refn-filmen “Drive”, der gav nummeret Under Your Spell en hitstatus.
Ved koncerten i Den Grå Hal markerer Desire 10-års-jubilæet for udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum, mens der også vil være mulighed for at høre de spritnye numre som den cinematiske ‘Tears From Heaven’.

IN MIRRORS er vokalisten Jesse Taylors soloprojekt, der med Johnny Jewel (Chromatics, Desire) som producer blander John Carpenter- og Stranger Things-esque lydbilleder med Taylors luftige stemme. Hendes musik fremkalder både gåsehud og håb, og hun er blot det seneste stjerneskud i Italians Do It Betters-folden.

Visuelt akkompagneres hele aften af spillefilm instrueret af Johnny Jewel, mixet ind i koncerterne ved hjælp af filmkunstneren Danny Perez (Panda Bear, Antibirth), og med den cinematiske oplevelse til koncerterne vil de tre bands udviske grænserne mellem scene og skærm.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Chromatics + Desire + In Mirrors
Live @ Den Grå Hal – Fredag den 4. oktober 2019
Billetpris: 310 DKK + gebyr
Billetsalg –> https://bit.ly/2J3XsPC
‘Chromatics have partnered with PLUS1.org so that $1 from every ticket will go to organizations bringing dignity, equity, and access to communities who need it’
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/374492669826274/
Robyn Hitchcock (UK) // Loppen

Hvad får man hvis man blander Bob Dylan, Syd Barrett og John Lennon og krydrer med lidt Bryan Ferry? Svaret er singer-songwriteren Robyn Hitchcock, som gæster Loppen d. 12. oktober væbnet med sin guitar og en perlerække af poetiske, psykedeliske folkrock-sange.

Robyn Hitchcock er en af Englands mest vedvarende singer-songwritere og er én af alternativ rocks forgangsmænd. Han slog sit navn fast i 70’erne, hvor han dannede og stod i front for art-rock gruppen The Soft Boys, og har siden udgivet mere end 20 albums. Hitchcock er en poet og guitarist der ubesværet blander folk og psych med en skæv, britisk nihilisme og han beskriver selv sine sange som ‘paintings you can listen to’.

Hans seneste album, det selvbetitlede og anmelderoste Robyn Hitchcock (2017), markerer hans 21. udgivelse som solo-artist. Det er produceret af Brendan Benson (The Raconteurs) og Hitchcock beskriver det selv som et ‘ecstatic work of negativity with nary a dreary groove’.

“A gifted melodist, Hitchcock nests engaging lyrics in some of the most bracing, rainbow-hued pop this side of Revolver. He wrests inspiration not from ordinary life but from extraordinary imaginings….” – Rolling Stone

D. 12. oktober gæster Robyn Hitchcock Loppen og vi er ret sikre på, at det bliver en ganske uforglemmelig og ekstraordinær aften.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr.
Forsalg her: https://bit.ly/2J5qQX9
Dør: 21.00 // Koncertstart: ca. 22.00
http://loppen.dk/kalender/robyn-hitchcock
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/1256976587811271/
The Dream Syndicate (US) // Loppen

smash!bang!pow! og Musik Loppen præsenterer:

The Dream Syndicate

Los Angeles-bandet The Dream Syndicate placerede sig i 1982 i spidsen af den spirende indierockscene i USA med deres debutalbum The Days of Wine and Roses. Efter 24 års dvale blev bandet genforenet i 2012, og til maj udgiver de et helt nyt album på ANTI-Records – et album de heldigvis tager med sig på turne, som også ligger vejen forbi Loppen til oktober.

I løbet af årene har The Dream Syndicate vist sig, at være en enorm indflydelsesrig kraft i den alternative rockverden og kunstnere, som blandt andet Kurt Cobain, har nævnt bandet som værende blandt hans største inspirationskilder. Frontman Steve Wynn påpeger selv, at bandet har været stærkt inspireret af undergrundspionerer som Fall, the Gun Club, Neu! og Big Star. “I always felt that The Dream Syndicate was largely about receiving, carrying and then passing along a torch of the bands that we loved passionately but who didn’t necessarily get the love and attention they deserved, living in the shadows as cult favorites, secret passwords into a society of musical fanaticism and time-delayed impact on generations to come”, fortæller han.

Bandet blev, med deres anmelderroste 1982-debut, frontfigurerne for 1980’ernes college- og indierock scene. Efter udgivelsen af ​​yderligere tre albums; Medicine Show (1984), Out of the Grey (1986), og Ghost Stories (1988), valgte The Dream Syndicate dog at splitte på ubestemt tid, inden de igen blev genforenet i 2012. De udgav deres første album i 29 år i 2017 med titlen How Did I Find Myself Here?.

I starten af maj 2019 står The Dream Syndicate klar med udgivelsen af deres andet album, These Times, siden deres gendannelse. Pladen har 10 tracks og første single Black Light er allerede ude. For at markere udgivelsen, indtager Wynn og Co. de europæiske landeveje til efteråret, og vi er så heldige at kunne præsentere indiekoryfæerne på Loppen d. 14. Oktober.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 150 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2TMj0qG
Døre: 20.30 // Koncertstart ca: 21.30
http://loppen.dk/kalender/dream-syndicate
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/422266845207918/