Summer Support Party

Details
Date:

juni 1

Time:

03:00 pm - 11:55 pm

Click to Register: Click to Register

Hej med jer alle!
Cafe Månefiskeren er klar til et brag af en sommer støtte fest lørdag d. 1. juni!

Vi har live musik på scenen – DJs i haven- CBD Marked på Pladsen med Generalens Hampa og Raske Planter – Og afterparty indenfor! –

Vi skal igennem et bredt program med både live bands, solister og DJs.

Vi ligger ud med Chancho der varmer i haven med latin psykedeliske vibes til vores første act på scenen: Elektrisk Ål der inviterer os ind i deres verden tropisk latin vibes, Afro-Caribisk rytmer, Champeta stil og Afro-beat grooves med et mix af Cumbia Dub, Funky jazz og reggae dub Steppers.

Bagefter spreder Raske Planter selektors Ras Money og Bob Farlig 420 vibes i haven.

Herefter giver Månefiskeren en varm velkomst til upcoming Maya Wanglen, der netop har udgivet hendes første EP. Hendes sange har et drømmende melankolsk univers og bevæger sig fra det jazzede dreampop til den mere klassiske singer-songwriter stil.

Tilbage i haven sørger Heavy B fra Freetown Soundsystem for lækker selektion mens han danser i takt til aften solen, mens han planter et reggae frø i din sjæl og gør dig klar til Generalens Hampa ambassadør General Knas!

Den svenske reggae og cannabis connaisseur General Knas har efterhånden været mere end 10 år i eksil i København, hvor han spreder de bedste vibes på hans yndlings cafe på Staden. Generalen Kom Ind!

Tilbage på scenen bringer vi igen rytmens mester Alex Opazo i hans nye konstallation Lynmaskinen der er klar til at springe rammerne for live elektronisk musik. Thunder and Lightning.

Udendørs scenen lukkes af Christianias egen Nico Defrost med hans elektronisk Sacki & Defrost med special friends, vi kunne ikke forestille os en bedre måde at lukke ned for vores dag i solen!

Udescenen lukkes ned kl 21:00, men festen slutter ikke her!

Indenfor spiller Klap Hesten op til dans. Til dem der ikke kender navnet, så kender i viben, cremet består af bedste fra Elektronisk Kærligheds Generator!

Kom og støt Månen, vi giver jer den bedste sommer fest i kunne tænke jer!