Still Corners (UK/US) + Echo Beatty (BE) // Loppen [UDSOLGT!]

Details
Date:

maj 16

Time:

08:30 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Musik Loppen

Til foråret udgiver Still Corners deres sjette album ‘Dream Talk’, og følger albumudgivelsen op med en Europaturné, der bringer den atmosfæriske dream-pop-duo tilbage til Loppen d. 16. maj!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 170 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/stillcorners-loppen
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/still-corners-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Still Corners er Tessa Murrays og Greg Hughes’ musikalske projekt. Gruppen blev dannet kort efter at Murray tilfældigt mødte Hughes ved et togstop i London i 2007. De fandt en fælles inspiration i alt fra komponisten af Vangelis’ musikalske eksperimenter, Ennio Morricones cinematiske lyd og lyden af glamourøs 80’er synthpop.

I løbet af det sidste årti har bandet leveret en lind strøm af musik, der både er reflekterende, søgende og atmosfærisk, og de er især blevet kendt for deres glitrende desert noir-lyd. På Still Corners sjette albumudgivelse Dream Talk får vi endnu engang serveret smukt arrangeret, elegante og længselsfulde pophymner.

Dream Talk består af ti omhyggeligt udformede sange. Fra den efterårsagtige åbning på ‘Today is the Day’ til den varme sommernatsfinale af ‘Turquoise Moon’ har Still Corners skabt en lyd, der er både fokuseret, stilfuld og forførende.

Sammen skaber Still Corners mørke kærlighedssange pakket ind i den fineste dream- og synthpop, og vi ser frem til at høre det hele udfolde sig, når duoen vender tilbage til Loppen til maj.

Support: Echo Beatty (NL)
Under aliaset Echo Beatty fængsler hollandske Annelies Van Dinter med sin bløde stemme og distinkte guitarlyd, hvilket klart og tydeligt høres på hendes nyeste udgivelse ’Vision Glitch’. Her griber Echo Beatty lytteren om skuldrene med sin udsøgte sangskrivning og intensitet, hvor virkelighed og drømme møder hinanden.

Echo Beattys lydunivers leger med spændingen mellem dristige, grynede guitarer og smittende melodier med varme, bløde lag i stil med PJ Harvey, Julia Holter og Cate Le Bon, og vi ser meget frem til at præsentere hende på Loppens scene, når hun varmer op for Still Corners til maj.