Sextile (US) + support: Nuxx Vomica (US) // Loppen

Details
Date:

maj 23

Time:

08:30 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark

Det er tid til disco – af den hårde og hede slags – når Sextile hiver Loppen med en tur på klubben torsdag den 23. maj!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 175 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/sextile-loppen
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/sextile-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Siden Sextiles spæde begyndelse i 2015 har gruppen været en fest-force i L.A.’s undergrund. Hvad der begyndte som rådyrket post-punk tilsat vrælende synthesizer og gyserskrig på bandets debutalbum, ‘A Thousand Hands’ (2015), har kun udviklet sig i en mere og mere elektronisk og eklektisk retning, kulminerende 2018’s EBM-møder-industrial ‘3’ EP, der bragte indieklub-baskere som “Disco” ud i lyset fra kælderdansegulvets mørke.

Efter 3’s succes lagde gruppen dog projektet på is. Sextile medstifter, guitarist og synthspiller Eddie Wuebben gik på tragisk vis bort i 2019, mens resten af den originale besætning fokuserede på andre projekter. Efter 3 års pause brød Sextile dog stilheden med dobbeltsinglen “Modern Weekend / Contortion” og “Crassy Mel”, der blev begyndelsen på en ny æra for Sextile.

Med nyt blod på tanden og et nyt album i tasken er Sextile tilbage i en ny, frisk gruppedynamik med endnu højere BPM og en endnu vildere musikalsk retning. ‘Push’, der er udgivet gennem Sacred Bones Records i 2023, skubber til grænsen af hardcore elektronisk musik – drum & bass-, gabber- og trance-indflydelser skinner alle igennem på albummet som glowsticks til 90’ernes Fantazia raves.

Kom og få et serotoninboost og ømme fødder den 23. maj!

NUXX VOMICA

Mørk techno fra NYC! Man kan finde musiker og visuel artist Madeline Seely et sted mellem strobelysene og den pumpende bas inden Sextile går på den 23. maj! Under aliaset Nuxx Vomica blander Seely EBM, 90’er techno og eurodance i en dansevenlig eksplosion af lyd. Med et flair for dynamisk performance og en tung, men melodisk lyd kommer Nuxx Vomica med sikkerhed til at sætte sig fast i både nethinden og øregangen.