Night Beats (US) + Trip Westerns (UK) // Loppen

Details
Date:

maj 7

Time:

08:30 pm

Click to Register: Click to Register

Efter en totalt udsolgt koncert på Stengade i 2022, vender vestkyst-psychrockerne i Night Beats tilbage! Med sig har bandet det nye album, Rajan, hvor frontmand Danny Lee Blackwell dykker ned i sin moderlige arv. Resultatet er en stærk dosis sydasiatisk indflydelse tilsat hans genkendelige psychlyd, som kan opleves live på Loppen tirsdag d. 7. maj.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 150 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/night-beats-loppen
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/night-beats
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Den Texas-fødte, LA-baserede musiker, Danny Lee Blackwell, skaber musik, som andre samler puslespil. Han bygger sine værker ud fra et øjeblik, der skal passe til et bestemt kriterium: det skal give ham gåsehud.

På det nyeste Night Beats-album, Rajan, er Blackwells sangskrivning på sit stærkeste. Blackwell har skabt et værk, der lander et sted mellem spaghetti-western-filmscore og psych-pop-opus; et karrieredefinerende album, som afslører meget om Danny Lee Blackwells kunstneriske filosofi.

Rajan er dedikeret til Blackwells indiske mor, og resultatet er et vildt mangfoldigt og spændende album, som er bemærkelsesværdigt sammenhængende i Blackwells behændige hænder. Selvom det tematisk ikke altid afspejler denne hyldest, er hele projektet præget af det familiære bånd og en jagt på frihed, som blev indpodet i Blackwell af hans mor fra en ung alder. Nogle sange leger med anatolsk funk og R&B i vestlige farver, hvor andre er fyldt med 70’ernes brasilianske psykedelia mikset med chicano soul og rocksteady kærlighedssange. I Night Beats verden er intet ’off limits’.

Night Beats anno 2024 er lyden af en kunstner, der nyder følelsen af frihed. Det er et soundtrack til solnedgange og stjerneklare nattehimler, til at drive væk til mystiske og hypnotiske lyde – en ren fornøjelse for lytteren. Glæd dig derfor til at opleve Night Beats live, når de indtager Loppens scene til maj.

TRIP WESTERNS

Trip Westerns er Brightons nyeste, mest amerikanske band, der fusionerer rendyrket Rock’n’Roll med surf, psych og en twangy spaghetti-western soundtrack lyd (tænk Ennio Morricone). Bandet har hurtigt opbygget et ry på Brightons musikscene som et af de mest hæsblæsende og livlige live-acts, der får den britiske bys famøse brosten til at føles som en Sergio Leone-ørken med nik til solbadet 60’er R’n’B og fuzz-tung garagerock.