Mildlife (AU) // Loppen

Details
Date:

juni 11

Time:

08:30 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Musik Loppen

Til foråret åbner Mildlife igen portalen ind til deres uforlignelige skatkammer af rytmisk umami med deres nye album ‘Chorus’, hvor de ubesværet forbinder alt fra kraut og fusionsjazz til disco og psych. Udgivelsen følges op af en Europa-tour, der bringer den australske groove-maskine tilbage til Loppen d. 11. juni!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 160 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/mildlife-loppen-cph
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/mildlife-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Mildlife er en australsk kvartet med base i Melbourne, men med deres retro-futuristiske og mystiske musikunivers føles de mere som en fremmed art sendt fra det ydre rum for at skubbe til de musikalske grænser her på Jorden. Deres lyd er kort sagt svær at sætte mærkat på, men deres mesterlige grooves og musikalske levering er til at føle på.

Bandet havde allerede opbygget en solid fanbase i hjemlandet, da de udgav deres længeventede debutalbum ‘Phase’ i 2017, som for alvor satte Melbourne-kvartetten på det internationale landkort. I 2020 udgav de deres andet album ‘Automatic’ til mindst lige så store roser:

“While it’s easy for bands to fail to live up to the hype following a powerful debut, Mildlife may indeed be one of those rare groups who manage to exceed expectations, creating the record of a lifetime” – Rolling Stone (4,5/5)

Nu er bandet endelig klar med deres tredje album, der har fået titlen ‘Chorus’ og udkommer d. 1. marts. ‘Chorus’ er lyden af enkeltstående enheder, der smelter sammen til en vidunderlig helhed og byder på endnu en etape af harmonisk samvær og festlig symbiose i Mildlife-lejren.

‘Chorus’ er Mildlifes mest optimistiske udgivelse til dato, men mystikken er intakt og det samme er deres grooves, som fortsat er forankret i 70’ernes psykedeliske og kosmiske lyde. Dykker man dybere ned, finder man polsk jazz, italo disco og et drys af moderne elektroniske lyde.

Glæd dig til mystiske og uimodståelige grooves ad libitum, når Mildlife vender tilbage på Loppen tirsdag d. 11. juni!