K-Trap (UK) // Loppen [UDSKUDT TIL 2024]

Details
Date:

december 24

Time:

07:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Musik Loppen

OBS. Grundet forsinkelse på K-Traps kommende album, er koncerten er udskudt til 2024. Ny dato på vej!

Med singler som “Warm”, “Private Snap” og “David Blaine” har K-Trap for længst indledt sin overtagelse af hip hop-herredømmet på den internationale musikscene. Oplev den hypede UK-rapper på Loppen d. 16. oktober, når han besøger Danmark for første gang nogensinde!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 180 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/k-trap-loppen
Døre: 19:00 // Koncertstart: ca. 20:00
https://loppen.dk/kalender/k-trap
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

K-Trap blev kendt som rapper på grund af sit uortodokse flow og en sjældent set finesse og mystik, som stadig er kernen i hans kunst og lyd. K-Trap dukkede op på scenen i 2017 med singlen “David Blaine”, der i skrivende stund har opnået mere end 3,5 mio. visninger på YouTube.

UK-rapperens konstante strøm af udgivelser har bl.a. resulteret i co-signs fra folk som Stormzy, Giggs og Fredo (blot for at nævne nogle få). Han har allerede sikret sig en permanent plads i den britiske musikscenes Hall of Fame, og siden han etablerede sit eget pladeselskab, har K-Trap været ustoppelig.

I 2021 udgav K-Trap sit anmelderroste Trapo-projekt og sidste år var han aktuel med hele to mix tapes, ‘The Last Whip II’ og ‘Joints’, der blev til i samarbejde med hans mangeårige ven og samarbejdspartner, Blade Brown. For nyligt har K-Trap også samarbejdet med streetwear-mærket Hoodrich om et begrænset udvalg af tøj, som yderligere har cementeret hans position som et indflydelsesrigt, kulturelt ikon.

K-Trap er en tidløs rapper, der gør tingene på sine egne præmisser, og det kommende mixtape bliver hans mest alsidige til dato. Selv siger K-Trap: “If you’re a true K-Trap supporter this is gonna be your best K-Trap year”. Det 19 numre lange mixtape er fyldt med A-liste-samarbejder, som snart vil blive afsløret, og førstesinglen “Outings” lover ufatteligt godt for resten af udgivelsen!

Mandag d. 16. oktober lægger K-Trap an til at overtage hele Danmark, når han besøger København og Loppen til hans første koncert på dansk jord!