Fastpoholmen + DJ: Jokke (NATDISK) // LOPPENS 51 ÅRS FØDSELSDAG

Details
Date:

maj 17

Time:

09:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark

Loppen fejrer, at vi nu er 51 år unge, fredag den 17. maj med en fødselsdagskoncert med Fastpoholmen og DJ-set med Natdisk-legenden Jokke!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://tikkio.com/tickets/47647-fastpoholmen-dj-jokke-loppen
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
https://loppen.dk/kalender/birthday-2024
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
En musikalsk cocktail på en base af reggae og folk, med noter af indie, balkan, dub og jazz. Det lyder komplet vanvittigt, og er det sådan set også, men det fungerer bare virkelig, virkelig godt!

Al Fastpoholmen musik udspringer fra sanger og sangskriver Adam Fastholms ideer og kraftfulde kompositioner. Adam skriver, sampler, arrangerer og indspiller størstedelen af hvert nummer før han præsenterer det for hans kusine, medvokalist Dawn Fastholm, og resten af bandet, der så giver sit besyv med til at færdiggøre og udgive musikken.

Live bliver Adam og Dawn sammen med de seks andre musikere, Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jivin Cameron, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen til et forrygende, virilt og innovativt otte personers band, der altid giver musikken og publikum hundrede procent nærvær og tilstedeværelse. Det er også et yderst legefuldt og uprætentiøst band der byder op til alt fra dans til tårepersere.

Det er indtil videre blevet til fire fulde albums og to EP’er i løbet af de 9 år bandet har eksisteret. De fleste sange har indtil nu klinget på svensk, da Adam og Dawn er opvokset i Sverige, men i efteråret 2018 udgav bandet den dansksprogede single ’Dudu’, flankeret af en smuk efterårsvideo kreeret af filmfotograf Thomas Jessen. Singlen er siden blevet fulgt op af den dansksprogede EP ‘Yakari’ fra marts 2019, mens bandet var tilbage i det svenske sprog på det seneste album ‘Camping Orchestern’, der udkom september 2019. I foråret 2024 er bandet klar med to nye singler en på dansk og en på svensk.

DJ JOKKE

Efter at have været med til at skabe det hedengangne ‘natdisk’ på Loppen i starten af 80’erne er Jokke tilbage med en rekonstruktion af sin stil med trippede dubby lyde, der breder sig henimod en tungere techno verden tilsat atmosfæriske lyde ovenpå.

Vinyl DJ siden dengang, stadig eksperimenterende og med en nysgerrig udforsking af alternative måder at rejse i musikken på.