EKSPRESSEN & WAFANDE SØNDAGSKONCERT + DJ’s

Details
Date:

maj 19

Time:

06:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Fabriksområdet 52, 1440 København K, Danmark

Nemolands Gratis Søndagskoncerter Sparkes I Gang Med Stjernespækket Lineup Til Pinse!
Christiania, Nemoland, den 19. maj – Nemolands legendariske søndagskoncerter er tilbage og starter sommeren med et brag! Denne pinse søndag, den 19. maj, inviterer vi dig til at opleve årets første koncertoplevelse, der vil sende nostalgiske vibrationer gennem luften og sætte gang i festen.

Vi er stolte over at præsentere to af Danmarks største musiknavne, som vil levere uforglemmelige liveoptrædener på vores intime scene. Klokken 18, vil Ekspressen bringe den velkendte nostalgiske stemning tilbage med deres ikoniske hits, der får dig til at danse og synge med.

Klokken 20 vil den karismatiske Wafande indtage scenen og fange publikum med sin unikke stemme og medrivende performance. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis at deltage! Vi ønsker at skabe en inkluderende atmosfære, hvor alle kan nyde god musik og god stemning uden barrierer.

Men festen slutter ikke her! Som en ekstra bonus til pinse søndag har vi inviteret de legendariske DJ Pharfar til at spinde pladerne i vores bar efter koncerten. Så når livemusikken slutter, fortsætter festen ind i de sene nattetimer med de bedste beats og rytmer.

Nemolands Gratis Søndagskoncerter er mere end bare musik – det er en oplevelse. Så sæt kryds i kalenderen, saml venner og familie, og lad os sammen kickstarte sommeren med en uforglemmelig dag fyldt med musikalsk magi og festlig stemning!

Detaljer:
Hvad: Søndagskoncert med Wafande og Ekspressen
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 19/5 (Pinse)
Tid: Ekspressen kl. 18:00, Wafande kl. 20:00
Pharfar + Kaka som dj’s efter koncerten