Duck Soup [DJ Toddmeister] // Loppen

Details
Date:

maj 4

Time:

09:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark

Kom og få et lille stykke af dansk musikhistorie, når de københavnske ska-legender, Duck Soup, spiller Loppen op til dans den 4. maj!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 180 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://tikkio.com/tickets/46427-ducksoup-loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
https://loppen.dk/kalender/duck-soup
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Duck Soup spiller en særegen og dybt original two-tone ska, der er inspireret af bands som Specials, The Selecter og The Beat.

Det otte mand høje band blev grundlagt i september 1981 af en samling kunstnere fra forskellige Københavnske punkbands og tilførte datidens punk- og modscene et dansevenligt og glædesfyldt indspark som supplement til lyden fra tidens mere dystre punk-undergrund. Snart blev Duck Soup et vigtigt katalyserende liveband for de forskellige ungdomskulturer i det centrale København.

Da Ungdomshuset åbnede i 1982 var det da også naturligt at Duck Soup spillede åbningskoncerten – en legendarisk koncert, der varede i mere end 3 timer. Fra det øjeblik var Duck Soup synonymt med ungdom og undergrund.

1. november 1997 var Duck Soup igen tilbage på deres hjemmebane som hovednavn til fejring af Ungdomshuset 15 års fødselsdagsfest som bestod i en kæmpekoncert bestående af et Trans-Øresundsk broderskab etableret med de svenske ska bands Liberator og Skalatones.

Siden har Duck Soup spillet mere end 100 koncerter for sit entusiastiske publikum og sine dedikerede fans i Tyskland, Norge, Sverige og rundt om i Danmark. Duck Soup har bevaret dybden og perspektivet i de oprindelige sange suppleret med nye sange som tilsammen repræsentere et unikt bagkatalog med et tidsspand på over 40 år – der bliver fyret af på Loppens dansegulv den 4. maj.