Dr. Sure’s Unusual Practice (AU) // Loppen

Details
Date:

juni 6

Time:

08:30 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Sydområdet 4B, 1. sal, 1440 Christiania, Denmark

Glæd dig til en aften med punk i ordets oprindelige betydning! Der er nemlig ingen regler når Dr. Sure’s Unusual Practice går på Loppens scene torsdag den 6. juni!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 130 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/dr-sure-unusual-practice
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
https://loppen.dk/kalender/dr-sures-unusual-practice
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Dr. Sure’s Unusual Practice er medicin mod kassetænkning inden for musikgenrer. Den Melbourne-baserede kvintet blander elementer af post-punk, new wave, rock’n’roll for fuld udblæsning, avant-garde og surrealisme. Dr. Sure’s Unusual Practices etos er kreativ revolution og rebelskhed – de er innovative og politiske og bruger musik, performance, visual kunst og film til at brede et buskab, der er lige dele kritisk og håbefuldt.

Gruppen bliver tit samlignet med Devo, Talking Heads og samtidige australske bands som Tropical Fuck Storm. Dr. Sure’s Unusual Practice har 4 album på bagen, samt en håndfuld 7″ og kassettebånd på Marthouse Records (AUS), Erste Theke Tontraeger (DE) og Swish Swash Records (FR). Med tournéer i Australien, Storbritannien og UK repræsenterer Dr. Sure’s Unusual Practices en stemme fra undergrunden, der proklamerer nutidens dystopiske absurditet uden at miste håbet og ønsket om en bedre fremtid.

Live er Dr. Sure’s Unusual Practice et heftigt bekendtskab, og vi kan med sikkerhed forvente en helstøbt koncert, hvor musik møder performancekunst og et livligt visuelt show den 6. juni!