Acid King (US) + Earth Tongue (NZ) // Loppen

Details
Start:

maj 8 - 08:30 pm

End:

maj 9 - 12:30 am

Click to Register: Click to Register
Venue

Musik Loppen

Gør dig klar til en riffspændt og tonstung hypnose, når syrekongen fra San Francisco, aka. Acid King, vender tilbage til Loppen d. 8. maj! Med som special guest har kongen de fuzz-kvælende, new zealandske Earth Tongue.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 190 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/acid-king-loppen
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/acid-king
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

I næsten 30 år har den legendariske guitarist og frontkvinde Lori S, fra San Franciscos Acid King, bygget sit elektriske imperium riff-for-riff. Og selvom Acid Kings line-up har ændret sig, er Lori fortsat drivkraften og hovedcylinderen.

Opkaldt efter den berygtede teenagemorder, Ricky Kasso, udsprang Acid King ud af San Francisco i 1993 med en lyd, der fusionerede tung 70’er-protometal med den slags tristé, som også blev brugt af deres ligesindede i Sleep og Electric Wizard.

Acid Kings kritikerroste album Busse Woods fra 1999, skabte for alvor trioen en scene blandt en generation af riff-tilbedere, weed heads og heavy rock-entusiaster. Efter over to årtier med hård turné og sporadiske indspilninger, fulgte der i 2019 en 20-års jubilæumsturné for Busse Woods, der blev sidste et sidste brag før en to år lang pandemi, hvor Lori ikke spildte tiden. De lange lockdowns gav nemlig Lori muligheden for at samarbejde med Black Cobra guitarist/vokalist Jason Landrian, og resultatet, Beyond Vision, er ulig noget Acid King har lavet før.

Den bølgende puls, der understreger Beyond Vision, markerer begyndelsen på en ny æra for et band, der tidligere næsten udelukkende var afhængig af tordnende riffs (bare rolig, de er der stadig).

Beyond Vision er Acid King i widescreen technicolor og interstellar cinemascope, og selvom pladen begyndte som et eksperiment, blev den vejen til bandets fremtid.

Special guest: Earth Tongue (NZ)

Guitaristen Gussie Larkin fra new zealandske Earth Tongue er blevet en mester i fuzz-kvælende riffs og sammen med Ezra Simons’ hårdtslående trommespil, har de sendt publikum ind i transcendentale sindstilstande, siden de begyndte karrieren i hjembyen Wellington i 2016.

Glæd jer til eksplosiv, fuzzfyldt stonerpop med frodig vokal, straffende trommer og en masse riff-action!