Ledige boliger

Ararat søger én beboer på 35+ til et indflytningsklart værelse på 15kvm.

Vi holder åbent hus den 18. februar kl. 13-14 og søgemøde den 19. februar kl. 13.
———————————————————————————————————————————————————————————————-

Vi har en ledig bolig i Løvehuset

78 m2, adressen er Løvehuset 103A, 2.th
Der er fælles hoveddør-indgang med naboen, egen brændeovn og nabovarme, køkkenet trænger til en kærlig hånd ellers er det en velholdt bolig. Der er også loftrum tilhørende boligen og Man deler den smukke fælles have med resten af Løvehuset.

Brugslejen er på 1333,- pr. voksen, samt 31,50 pr. m2, samt el-vand a/c. Hertil kommer varmeudgift.

Mulighed for besigtigelse af boligen søndag d.5 februar 2023 kl.13-15 Man vil her få  en mail adresse hvor man kan skrive sin ansøgning til, hvis man skulle være interesseret. Derefter vil Løvehuset holde et områdemøde hvor vi udvælger et antal af ansøgere der vil blive indbudt til ansøgningsmøde.

Mvh Løvehuset

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Fabriksområdet – åben søgning

Fabriksområdet 134 B ( Willy Gregor’s bolig) sættes til åben søgning.

Boligen er ca 110,9 m2 i to plan og beliggende med Indkøberens liv og stemning på forsiden og en rolig bagside mod den grønne vold og fælles have.

Om boligen: Stueetagen er indrettet med 2 rum og en mindre tilbygning mod Langgaden. På 1. salen er der et stort rum med adgang til mindre hems.

Boligen opvarmes for nuværende med brændeovn, og der er ikke etableret funktionelt bad og toilet. Brandvæggen skal færdiggøres i samarbejde med naboerne.

Fabriksområdet ser boligen som en stor og attraktiv bolig med mange muligheder for enten en familie, nyt kollektiv eller flere voksne, som ønsker at dele / opdele boligen. Det vil derfor være en fordel at du i din ansøgning beskriver jeres overvejelser om bofællesskab og tanker hvis boligen skal opdeles.

Boligen kan besigtiges Søndag d 29 januar kl. 12.00-16.00. Ansøgningsfristen er den 5 februar.

Ansøgningen som skal være skriftlig, helst PDF fil, skal sendes på e-mail til fabriksomraadet@eln.dk eller afleveres til Fabriksområdets postboks nr. 29 på Christianias postkontor.

Ansøgningen kan også afleveres til Fabriksområdets område kasserere: Helena 4046 8834, Uffe 2721 9721 og Peter Post 6133 7431.

Kandidater der ønsker dette, kan få skriftlig hjælp til ansøgningen.

Husk at sætte navn, telefonnummer og e-mail adresse i ansøgningen, så vi kan komme i kontakt.

Udvalgte kandidater vil blive inviteret til at præsentere sig på et ekstraordinært områdemøde torsdag d. 23 februar.

Mvh, Fabriksområdet