Ledige boliger

I Electric Ladyland* har vi tre boliger til søgning.

Om de tre rum:
Vi er et bofælleskab med 2 fællestoiletter og et bad – i alt 6 rum med eget køkken. Der er et ledigt rum på 31 kvm (A), et på 38 kvm (B) og et på 39 kvm (C). Vi betaler også for fælles areal (7,45 kvm hver).

Brugsleje (1 grundbrugsleje + kvm brugsleje + lån)
Rum A – brugsleje 2665 kr. + forbrug omkring 700-800 kr. (el, vand, varme, internet, tagkasse) Rum B – brugsleje 2865 kr. + forbrug omkring 700-800 kr. (el, vand, varme, internet, tagkasse) Rum C – brugsleje 2919 kr. + forbrug omkring 700-800 kr. (el, vand, varme, internet, tagkasse)

Hvem:
Vi søger bofæller der er interesseret i at engagere sig på Electric Ladyland, og er – eller vil – engagere sig på Christiania. Vi bor allerede midt i downtown Christiania, hvor der er en del larm og uro udenfor, især om sommeren. Vi ønsker derfor at have forholdsvis ro på gangen. Vi synes ikke boligerne og omgivelserne egner sig til forældre med børn. Indflytning p/ 1. november.

Processen:
Hvis det lyder som noget for dig, kan du skrive en ansøgning (máx en ½ side) med billede af dig selv og dine kontaktoplysninger
og hvor du fortæller om dig og hvorfor du vil bo sammen med os og på Christiania.
Du er også velkommen til at sende en videoansøgning på 1 minut.
Material sendes til electricladyland1440@gmail.com inden den 21. September.
Vi vil derfra udvælge nogle til at komme forbi, møde os og se de ledige rum den 9. oktober kl. 14-16,
og derfra vil vi invitere udvalgte
til en 20-minutters samtale den efterfølgende uge (uge 41).

Vi ser frem til at læse din ansøgning,
Karsten (75) og Hatchi hund (8), KnudErik (59) og Di (39)

*Electric Ladyland er på 2.sal af Venushuset i området Mælkevejen, midt i trekanten mellem Nemoland, Woodstock og Månefiskeren.