Frisør tolv12

tolv12

Midt i byen, på Christiania ligger Tolv12 – en økologisk frisør, hvor du kan læne dig tilbage i en rolig atmosfære, mens du bliver behandlet uden overflødig kemi.

Her er en salon med sjæl. Drømmen er, at du som kunde skal føle dig hjemme og det eneste du skal sørge for, er blot at slappe af og nyde behandlingerne.

Tolv12 er en lille, hyggelig salon i hjertet af Christiania. Her lægger vi vægt på en personlig og nærværende behandling. Vi afsætter tid til at tale dine ønsker igennem og ved at kommunikationen er meget vigtig, da det er her vi sammen finder frem til det endelige resultat.

Vi bruger kun miljøgodkendte hårprodukter og farve uden overflødig kemi. Det giver både tryghed og et ekstra glansfuldt hår, fordi hårstråene tager mindst mulig skade af behandlingen. Kig forbi salonen, eller ring og bestil en tid. Det er også nemt at bestille tid online.

Ring endelig på 28 28 08 09 eller send en e-mail til stylist@tolv12.dk, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at blive din nye frisør på Christianshavn.

Læs mere på http://tolv12.dk/

Tolv12 v/ Ronja Francois Dalitz
Psyak 59C, 1440 København K