Turquoise Sun // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Gennem psykedeliske surf-popsange leverer Turquoise Sun lyden af solbeskinnede strande og varmere himmelstrøg. Lørdag d. 6. november kan du opleve det aarhusianske band på Loppen, når de tager forlænger sommeren langt ind i 2021.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 110 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/turquoise-loppen
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/turquoise-sun
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Turquoise Sun har længe rumsteret rundt omkring på landets spillesteder med deres iørefaldende psychrock spækket med melodiske hooks og intelligente, elektroniske lydflader. Med udgivelsen af debutalbummet ‘Sunesthesia’ fra 2019 fik de i den grad cementeret sig som et band, man bør holde øje med. Mon ikke også singler som “Like Others” og “Easytree” har uden tvivl også fundet vej til dine øregange via P6 BEAT?

Selvom 2020 formentligt ikke indfriede bandets forventninger, nåede de lige at lægge vejen forbi by:Larm, hvor det norske GAFFA udråbte koncerten til én af festivalens tre bedste optrædener!

“… psykedelisk flinkisrock på et svært høyt nivå. Det er nesten provoserende hvor mye hver og en av heltene på scenen briefer på sine respektive instrumenter” – GAFFA Norge

Herhjemme blev det også til et par enkelte koncerter i den danske sensommer, efter at landet delvist åbnede op for koncerter igen, og det er heller ikke første gang, at Turquoise Sun lægger vejen forbi Christiania. I 2016 indtog de Byens Lys under den hedengange Copenhagen Psych Festival, og året efter vendte de tilbage til fristaden og sørgede for, at stemningen var sat inden britiske The Lucid Dream gav koncert på Loppen.

Vi ser frem til gensynet med den aarhusianske kvintet og deres brillerende blanding af up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser lørdag d. 6. november.

Foto af Daniel Nissen Lauritsen (Shotbydnl)

https://www.facebook.com/events/808026289748817/