The Entrepreneurs // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Til efteråret kan du opleve et af landets ypperste livebands, når The Entrepreneurs drager på Danmarkstour ovenpå udgivelsen af deres andet album, ‘Wrestler’. Lørdag d. 16. oktober står Loppen for tur, hvor bandet uddeler body slams med deres insisterende og støjende, men samtidigt smukke rockkompositioner.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 150 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/entrepreneus-loppen
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/entrepreneurs-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Tilbage i 2016 stod støjrock-trioen som et af de allermest hypede bands på den hjemlige rockscene. Sidenhen er hypen blevet afløst af flotte roser – bl.a. for debutalbummet, ‘Noise & Romance’, men især for de vilde og energiske koncerter, som The Entrepreneurs har været garanter for siden day one!

Nu er støjrockerne tilbage med et veloplagt, eksperimenterende og decideret vanedannende udspil. ‘Wrestler’ er bandets andet album, men ifølge bandet ikke ’den svære 2’er’. The Entrepreneurs’ indgangsvinkel til sangskrivningen, indspilningerne og produktionen var en given fanden i, hvad andre måtte tænke. Numrene er skabt under meget forskellige forhold og trioen har afsøgt, hvor langt ind i den eksperimentelle proces de kunne komme og samtidig skabe et sammenhængende album.

Som titlen antyder, har det været en ren brydekamp, som formmæssigt først for alvor samlede sig i mix-studiet og indholdsmæssigt ligeledes afspejler medlemmernes individuelle udfordringer. Det kreative frirum har været centralt i processen, og siden debuten er The Entrepreneurs’ sangskrivning blevet konsistent stærkere, mens en udpræget personlig stemme har formet sig.

Denne kombination af kunstnerisk modenhed og mod gør ‘Wrestler’ til en både vild og voldsom – men også smuk og poetisk – oplevelse. Og det er netop også, hvad der er i vente lørdag d. 16. oktober på Loppen.

https://www.facebook.com/events/494874908519450/