SVANGER x KABALE x DJ LAMA på Operaen Christiania


Begivenhedsdetaljer


Tag en ven under armen og få et brag af en aften d. 7. juni, når

SVANGER, KABALE OG DJ LAMA

fyrer op under dansegulvet med sprøde toner og skæve rytmer på Christianias helt egen opera! Der bliver fest og farver natten lang, kan I tro:)

Vi glæder os til at se så mange som overhovedet muligt, for indgang til koncerten koster kun 50 kr (80 for ikke-studerende). Husk kontanter i døren!

Program:

Kl. 22: Døre åbner

Kl. 23: Svanger

Kl. 24: Kabale

Kl. 01-03: DJ LAMA

SVANGER er en duo bestående af Selma Lind Thormann (trompet) og Miamaja Vinther (saxofon), som har rod i den nordiske folkemusik og den danske sangskat, og leger med de gamle traditioner som de blander med den moderne jazz.
Ved brug af loops, effekter og vokal eksperimenterer de med duo-konceptet og undersøger, hvordan man kan skabe musik med kun to melodiinstrumenter.
Konstant nysgerrighed og opmærksomhed danner grundlaget for musikken, der også tager udgangspunkt i det semantiske felt “kvindelighed”. Det resulterer i et legende og lyttende rum, hvor der er plads til både refleksion og spontanitet.
Svanger tager scenen med selvtillid og følsomhed, og er et frisk pust til den danske jazzscene.

KABALE er et upcoming band på den københavnske musikscene, der består af syv unge musikere fra hovedstaden. Deres numre er at finde i en fusion mellem jazz, pop og funk, og klangen er sammenlignelig med D’Angelo, Amy Winehouse og Tom Misch, men også i høj grad farvet af bandmedlemmernes egen musikalske opdragelse.
Bandet har lige udgivet deres første single, “Åbne Kort”, og er i fuld gang med flere projekter. Musikken er en sammensmeltning af de otte menneskers ideer, og de skaber i fællesskab et lydbillede, de selv nyder at høre på. Det kommer også til udtryk ved koncerter, hvor man som publikum bl.a. bliver grebet af originale, fortællende tekster om ungdom, følelser og erfaringer.

DJ LAMA (aka Astrid Landbo) har fokus på puls og flow og bevæger sig bredt, ofte indenfor elektro- og synthpoppen. DERUDOVER er DJ LAMA kvinde og feminist, så mon ikke du hører en powerkvinde eller ti… Men du skal ikke regne med, at hun spiller Kinky Fætter;)

Vi ses!