Sugar Candy Mountain (US) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


OBS! Billetsalget starter mandag d. 24. maj kl. 11.00 på Tikkio.

Den amerikanske duo Sugar Candy Mountain leverer psykedeliske oder i stil med Jacco Gardner, Stereolab og Tame Impala, og bliver bedst beskrevet som en slags space age eksplosion af psykedelisk pop og tropicália, der har været en tur igennem Phil Spectors ekkokammer. Den 15. maj udfolder duoen deres tilbagelænede psychpopsange live på Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 110 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/3u5Hb0j
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/sugar-candy-mountain
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Med udgivelsen af deres andet album Impression senere i maj, er Sugar Candy Mountain endnu engang klar til, at tage dig med på en karruseltur af genrer og tider. Bonnie & Clyde, tropicália, kalejdoskopisk psychpop, klassisk 70’er rock og krautrock er bare et lille uddrag af dét, som duoen mestrer – og som altid, gør de det uden nogensinde at springe over, hvor gærdet er lavest.

Sangerinde og guitarist Ash Reiters stemme har en coolness, der minder om Francoise Hardy, og som smelter blødt sammen med trommeslagers Will Halseys næsten Lennon’ske sange. Som lytter tages du med på både op- og nedture med sange om apokalyptiske visioner, tanker om kærlighed og dybe selvrefleksioner.

“Sugar Candy Mountain melds sweet harmonies, fill-crazy drumming, big pop hooks and the occasional jazz odyssey. Very groovy stuff.” – Brooklyn Vegan

Sugar Candy Mountain har en subtil og lettere reserveret tilgang til deres varemærke som psychband. Der er en lethed og naturlighed ved deres musik, der er sjælden at finde i havet af psychbands i dag, hvor alt føles let og naturligt. Alt du skal gøre er, at give dig hen og nyde musikken.

https://www.facebook.com/events/240408927882470/