Sorry (UK) // Loppen

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer:

Sorry (UK)

London-baserede Sorry er stille og larmende, mystiske og mytiske, og så er de godt på vej til at blive dit nye yndlings indierock-band! Ovenpå udgivelsen af debutalbummet ‘925’ tager bandet på en omfattende Europaturné, der rammer Loppen torsdag d. 10. december.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/sorry-loppen
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
http://loppen.dk/kalender/sorry
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Tilbage i 2016 begyndte Asha Lorenz og Louis O’Bryen at lave musik under navnet Fish. De begyndte så småt at få opmærksomhed, når de optrådte til undergrundsarrangementer arrangeret af det sydlondonske kollektiv Slow Dance, der blandt andet var nogle af de første til at bane vejen for de futuristiske progrockere i black midi.

Dette blev startskuddet på Sorry, der efter en lang række singler og mixtapes endelig er klar med deres længeventede debutalbum. Der er dog ingen tvivl om, at ventetiden har været det hele værd, for ‘925’ er et yderst ambitiøst album, der med finurlige lydeffekter og ironisk distance står som en helstøbt debut, hvor elementer fra både klassisk rock’n’roll, post-punk, 80’er-pop, folk og jazz giver sit besyv med.

Sorry består nu af fem medlemmer, hvor Asha Lorenz og Louis O’Bryen fortsat er bandets primære sangskrivere. Lorenz’ nøgne og ærlige vokal står uden tvivl som det mest konsistente element på ‘925’, der sammen med O’Bryens vokal binder det hele sammen på et lettere kaotisk album, der peger i alle retninger. Deres evne til at tæmme det vildskabelige virvar går heller ikke ubemærket hen hos musikkritikere som NME, The Line Of Best Fit og Pitchfork, der nærmest står i kø for at dele deres begejstring.

“Sorry are unafraid of experimenting whilst giving you everything you want.” – Line of the Best Fit (9,5/10)

Glæd dig til en opvisning i underspillet rock’n’roll-attitude og ironiske shenanigans, når Sorry gæster Loppen til december!

https://www.facebook.com/events/1524501141038277/