Slægt + Demon Head (DK) // Loppen

Flere anmeldere mener, at dansk metal for første gang længe har fostret et band med internationalt format i form af bandet Slægt, og den 5. april kan du opleve dem live, når de indtager scenen på Loppen.

Danske Slægt har om nogen haft vind i de sorte sejl. Siden bandets debutudgivelse ‘Ildsvanger’ i 2015 har bandet undergået en kæmpe udvikling rent musikalsk – og populariteten har ramt det unge københavner-band for alvor.

I oktober sidste år udgav Slægt deres 3. album ’The Wheel’; et album som har fået store rosende ord med på vejen fra både den danske og internationale presse. Pladen har blandt andet skaffet bandet en fornem placering på 14. pladsen på den danske albumliste og har modtaget 9,5 ud af 10 stjerner fra det tyske metalmagasin Deaf Forever.

Under optagelserne til ’The Wheel’ indspillede bandet en håndfuld ekstra sange, som til april udgives på en særudgivelse under navnet ’Black Bombs’. Pladen udkommer i et begrænset oplag på 500 styk på tyske Ván Records, og til koncerten den 5. April, kan du eksklusivt få fingrene i herligheden. Men festen stopper ikke dér, for på denne særlige aften har Slægt taget nogle venner med sig…

DEMON HEAD
Skulle Demon Head været gået din næse forbi, så spiller de hård og diabolsk metal. De beskriver sig selv som et ”kollektiv af mørke ryttere, der smelter sammen med energien fra klassisk tung metal og ondskabsfulde harmonier fra mørke hjørner af dødsmetal og endda traditionel nordsøfolk”. Siden bandet blev dannet i 2012, har Demon Head turneret i vid udstrækning og optrådt på nogle af de bedste rockfestivaler i verden. Bandet har hurtigt vokset sig til en moden og helt enestående enhed, kendt for dedikation og høj musikalsk kvalitet. Den 22. februar står de klar med deres tredje album ’Hellfire Ocean Void’, som udgives på Black Records.

2019 byder på en stor turné for Slægt, som udover at spille Roadburn Festival samt Brutal Assault også skal på turné med tyske Ketzer. Så fang dem mens du kan, og få samtidig blæst dig selv omkuld af Demon Head, når Musik Loppen og Killtown Bookings præsenterer to af Danmarks bedste, nyere metalbands.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 80 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2WpIpnv
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/sl%C3%A6gt-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/588818288226924/