Screaming Females på Loppen

De New Jersey-baserede, DIY-punkmestre i Screaming Females har tidligere på året udgivet deres syvende studiealbum, All At Once, på Don Giovanni Records.

Nu mere end et årti inde i bandets levetid kan Screaming Females hævde noget, som få af deres jævnaldrende kan prale af, nemlig erfaring. “Når du har været et band i 12 eller 13 år, kan ressourcerne slippe op, og du går bare tilbage til, hvad der føles behageligt,” forklarer trommeslager, Jarrett Dougherty. “Den anden mulighed er, at du udvikler ting, som et yngre band ikke ville have været i stand til.”

All At Once er netop beviset for den vækst, både i dens udbredelse og omfang, men også i dens subtiliteter. “En sang som Glass House er noget, vi vidste, at vi havde i os, men det tog et stykke tid at favne fuldt ud,” siger forsanger, Marissa Paternoster. “Det er meget enkelt – bare bas, trommer og to enkle riffs. Tidligere kunne jeg have insisteret på at tilføje flere ting. Øvelse af selvbeherskelse er noget, jeg bevidst har arbejdet med på denne plade.”

Forventningerne om at være i et band har ændret sig meget, siden Screaming Females startede i 2005. All At Once er en påmindelse om, at der er en håb for den slags undergrunds-musikproduktion. Tålmodighed, udholdenhed og langvarig dedikation virker stadig og kan i den grad opleves med Screaming Females på Loppen d. 21. Marts 2019!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 90 kr
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
Forsalg: https://bit.ly/2PErc63
http://loppen.dk/kalender/screaming-females-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/345248636242500/