Russian Village Boys // Loppen, Christiania – NY DATO!

Not Another Event og Loppen præsenterer:
Russian Village Boys (RU)
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Ruslands største eksportører af Hardbass kommer til Danmark
De uundgåelige Russian Village Boys fra den ene vilde YouTube video med krykker og Lada til en anden med AK47 og 90’er greenscreen skills! Inspireret af hollandsk smadr gabber og produceret iført tre striber; bassen er hård og direkte i dit fjæs. Dette er koncerten i 2020 du ikke vil misse!

Med nye udgivelser hver måned, den seneste Made In Russia feat. DJ Blyatman og forlænget tour i Europa i 2019 har Russian Village Boys fået manifesteret sig som de ultimative Hardbass aktører i Rusland – måske verden over. Det sidste år har budt på CS fans meme hits som ‘Ez Katka’ og ‘Cyka Blyat’ henover ‘Instababe’ og hyldesten til ADIDAS feat. Mr. Polska

Support: Maskedrengen
Maskedrengen begyndte at lytte til hård elektronisk musik for 10 år siden og har over fem års erfaring i Hard Dance scenen. Maskedrengen er mest berømt for sin serie af “DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT” mixtapes der har over 35k plays på Soundcloud, med UK
Hardcore, Happy Hardcore og Hardtek der mixes hurtigt ved 175BPM. Når Maskedrengen går på scenen kan intet blive dumt nok!
Bochka, bass, kolbasit solo Kolbaser po poyas golyy!

Det bliver hårdt, det bliver stramt, det bliver dumt, det bliver Russian Village Boys for første gang i Danmark! Find dit uoriginale tracksuit med 3 striber frem, drik din bedste brat helt ned i Stoli og kom og tramp Loppens trægulv til pindebrædder. Og ja, du har fri dagen efter, så der er ingen undskyldning!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Russian Village Boys (RU)
Support: Maskedrengen (DK)
Musik Loppen, Christiania
Lørdag 28. november 2020 kl 21.30
Forsalg: 150 DKK (inkl gebyr) Dør: 180 DKK
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/804024453388802/