R.A. The Rugged Man (US) & AFRO + Manus Bell & KCL // Loppen


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Sted: Musik Loppen
  • Kategorier:

OBS! Koncerten er rykket til fredag d. 1. oktober, og købte billetter vil fortsat være gyldige til den nye dato.

Scratch og Loppen præsenterer:

R.A. The Rugged Man Official Page & All Flows Reach Out (US)

Den amerikanske rapper R.A. The Rugged Mans ry er ikke at tage fejl af. Hans flow er eminent, teksterne er intelligente og hans stage-presence har sikret ham stor anerkendelse hos flere af hiphoppens sværvægtere. Han har netop annonceret nyt album og vender i den forbindelse tilbage til Loppen d. 28. maj med A-F-R-O (All Flows Reach Out) og support fra danske KCL og Manus Bell – Official.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 220 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/ra-rugged-man-cph
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
http://loppen.dk/kalender/ra-rugged-man-a-f-r-o
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

R.A. The Rugged Man er en af ​​de mest fascinerende figurer indenfor amerikansk rap og har med sine kritikerroste album opnået en essentiel plads i hiphop-historien. Lige siden start 90’erne har The Rugged Man sat baren højt, og gået fra kult-status i undergrunden og et udskud indenfor branchen til en af de mest anerkendte rappere indenfor klassisk hiphop.

Hvad enten teksterne er vulgærer, humoristiske, følsomme eller politiske formår R.A. The Rugged Man altid at holde et overlegent lyrisk niveau, og har arbejdet sammen med hiphop-legender som The Notorious BIG, Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Kool G Rap, Public Enemy, Brother Ali og mange flere.

“R.A. er en forunderlig karakter der appellerer til alle ens følelser for god hiphop; han er teknisk overlegen, han er intelligent, han er frastødende, men enormt morsom, og så har han en helt vildt tosset personlighed” – GAFFA Danmark

I foråret 2020 udgiver R.A. The Rugged Man albummet All My Heroes Are Dead, der spås til at være hans bedste album til dato, og d. 28. maj kan den forvredne rapper igen opleves på Loppen i selskab med A-F-R-O (All Flows Reach Out) og support fra Manus Bell og KCL.

https://www.facebook.com/events/615594205956543/