Porridge Radio (UK) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


smash!bang!pow! og Musik Loppen præsenterer:

Porridge Radio (UK)

Skal man tro de danske og engelske musikmedier, gemmer der sig bag det lidt fjollede bandnavn Porridge Radio et af tidens mest spændende nye rockbands. Med sangerinde og guitarist Dana Margolin i front, stormer Brighton-bandet frem med deres lette, konfessionelle indie-pop-punk sange, og kan opleves for første gang på dansk jord på Loppen d. 5. marts.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 130 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/2G4rEuh
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
www.loppen.dk/kalender/porridge-radio
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Man har hørt historien før. Menneske laver sange i soveværelset og danner et band. Man har også hørt inspirationskilderne før, Pixies, Yeah Yeah Yeahs, PJ Harvey og The Cranberries. Ja, Porridge Radio kan hurtigt ende i samme boks, som mange af deres rockmusikspillende landsmænd. Alligevel føles Porridge Radio både helt friskt og nyt.

Brighton-bandet leger med quiet-loud-dynamikker, postpunkede vokaler, storladne dreampop-landskaber og klassisk indierockguitar, men måden, bandet spiller musikken på, og hvordan de opbygger deres sange føles unik.

Dana Margolins sparsomme men dybe tekstunivers har ofte omdrejningspunkt om havet, familien og hjembyen, og efterlader dig med følelsen af at stå på kanten af verden og stirre ud i dybet. Selv de mest simple sætninger vokser sig store og betydningsfulde, og går hen og bliver næsten hypnotiske i Margolins overlevering.

Ikke mærkeligt har udenlandske medier allerede skabt lidt af en buzz omkring bandet, og selv danske Soundvenue kalder Porridge Radio for ”et af tidens mest spændende nye rockbands” og fik i marts anmelder Carl Windahl Bøllingtoft til at skrive ”…lige nu rammer de mig på en måde, som jeg ikke husker, at et nyt band har gjort i lang tid.”

Oplev Porridge Radio live på Loppen d. 5. marts.

https://www.facebook.com/events/629213707793671/