Ny Skole Patina + support: Rakkerpak // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Den 31. maj tager Loppen temperaturen på den jyske hiphop – vi tør dog godt gisne om, at det bliver brandvarmt, når viborgensiske Ny Skole Patina ruller derudaf med rimene flankeret af nordjyske Rakkerpak!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/ny-skole-patina
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
https://loppen.dk/kalender/ny-skole-patin
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Uforskammet charmerende og dødbringende humoristiske – det er måske den mest kortfattede beskrivelse af Ny Skole Patina. Duoen består af to gæve jyske gutter, Frede Horsholt og Kristoffer Vendelboe, der lever i et hiphop univers et sted i mellem fortiden og fremtiden, som trækker tråde til alt fra Malk De Koijn til Yahya Hassans poesi.

Ovenpå gruppens anden EP, “Trods Hån og Nærighed, vol. 2”, der er skalb isamarbejde med producertalentet Poni Puff, har gruppen oprustet på live-fronten og allieret sig med en håndfuld – i egne ord – overkvalificerede musikere, og siden da har intet været det samme. Ny Skole Patina betød før i tiden sammensmeltningen af old school hiphopmusik og nymoderne lyrik, men de projekter, de har i støbeskeen – ikke mindst deres debutalbum –kalder på, at de finder modet til at træde ind i næste kapitel af deres musikalske karriere. Ny Skole Patina rummer nu nemlig også punk, elektronisk house, drum & bass mm., der agerer medie for en omfattende digtsamling om individets og samfundets faldgrubber.

Live er Ny Skole Patina heller ikke din standard hiphop rapper/producer duo, tværtimod medbringer duo et fuldt arsenal af et liveband, bestående af medlemmer fra Downtown July og Too Absent Friends.

RAKKERPAK

Det er ikke hver dag, at man hører et pop-hiphop band med en energi af samme kaliber som Rakkerpak. Med en unik nordjysk charme er det nemlig ikke svært at høre, hvordan de 6 drenge leder efter det gyldne punkt mellem det fede, dynamiske ungdomsliv og de tunge emner, som også følger med.

Den unikke lyd bunder i de 6 drenges forskellige baggrunde, hvor den fælles kærlighed til hiphoppen har ført til et rum, hvor eksperimentation med andre genrer som rock, pop og lange guitarsoloer konstant genopfinder den gode melodi uden at miste retningen i musikken.

Så sving forbi Loppen og få én på hiphoppen (m.m.) den 31. maj!