A F L Y S T! Best Of Boogielisten – 00er-fest


Begivenhedsdetaljer


AFLYST PÅ UBESTEMT TID
Kære alle.
Festen på Operaen Christiania den 28. august er desværre aflyst indtil at vi må samle alle jer dejlige mennesker, og synge, hoppe og danse til alle de gode nullerhits. Vi glæder os uendeligt meget til at se jer igen, og indtil vi kan mødes håber vi, at I vil følge med på vores insta @nullernix (https://www.instagram.com/nullernix/), hvor vi vil gøre vores bedste for at stille jeres nullerabstinenser. I kan holde jer opdateret på vores facebookside og instagram, hvor vi offentliggør den næste koncert så snart vi må holde fest igen. Husk, at du altid kan skrive til os her eller til vores mail nullernixband@gmail.com, hvis du holder en privatfest og vil booke os til at komme og spille.
qnuz Nicolai, Visti, Aske og Susanne <'3
––––––––––––––––––––––
Hold en fest med dig selv og dans med en breezer i hånden: https://open.spotify.com/playlist/2jIn4zMOgPaigdWZL7vYKd?si=U9VGIvsYQDe9f2Ao9473qw <‘3 TRYK DELTAGER, DEL BEGIVENHEDEN, TAG 2 VENNER OG VÆR MED I KONKURRENCEN OM EN FLASKE BOBLER OG GRATIS ENTRE TIL DIG OG DINE 2 BEDSTE 00’er-VENNER! Savner du Safri Duo? Bouncer din røv til ”Bootylicious”? Elskede du ”Every Time We Touch”? Så holder vi endnu en gang festen, der stiller din umættelige trang til Nuller Nostalgi!
Efter endnu en overvældende modtagelse og fulde huse inviterer Nuller Nix – 00’er Liveband jer igen til en fest fyldt med fedtede DAX-frisurer, labre Louis Vuitton ladies (fake self) og en buillon af de bedste beats fra årtiet hvor mågebukser og Fred Perry-sko var dope. Det går som altid ned på Operaen Christiania og jeres yndlings 00’er-DJ kaster hits og håndtegn hele natten. Ses vi? B-)

TIDSPLAN:
22:00: Dørene åbner – Warm-up med 00’er-hits og billige øl/drinks
22:30: Nuller Nix – 00’er Liveband
01:00: DJ resten af natten

Entre:
70 kr i døren

KONKURRENCE:
Vind gratis entre og bobler for dig og to venner ved at trykke deltager, dele begivenheden og tagge de 2 venner, du gerne vil have med – Vi trækker lod blandt de deltagende d. 21-3-20 kl 14:00, så meld dig til og tag vennerne med!
(Vigtigt: Husk at gøre dit opslag offentligt, så vi også kan se det XD XD)

https://www.facebook.com/events/181361909941054/