Lucy Dacus (US) + special guest: Fenne Lily (UK) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


OBS. Billetsalget starter på Tikkio fredag d. 18. juni kl. 11.

smash!bang!pow! & Loppen præsenterer:

I øjeblikket bliver musikverdenen beriget med en gruppe unge, kvindelige rockmusikere, der virkelig imponerer med deres elegante guitarspil og nøgterne tekster. I rækken finder vi amerikanske Lucy Dacus, der med sine guitarbårne rocknumre, beskrivende tekster og karismatiske ro formår at fastholde din opmærksomhed. Den 3. april 2022 får vi endelig æren af hende live på Loppen, når hun tager på tour med sit nyeste album ‘Home Video’. ​

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 180 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/lucy-dacus-loppen
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
http://loppen.dk/kalender/lucy-dacus
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Sammen med musikere som Phoebe Bridgers, Julien Baker og Soccer Mommy har den amerikanske singer-songwriter Lucy Dacus længe været på anmeldernes læber. Og med hendes to anmelderroste album ‘No Burden’ (2016) og ‘Historian’ (2018) i bagagen, er forventningerne høje til hendes kommende tredje album ‘Home Video’, der udkommer på Matador Records senere denne måned. Men allerede på singleudgivelserne “Brando” og “Hot & Heavy” kan man høre, at Dacus fortsætter stilen og fremviser sin utrolige evne som historiefortæller og sangskriver.

‘Home Video’ er Dacus’ hidtil mest personlige album, der fortæller om hendes opvækst i Richmond, Virginia. Hun synger om mistede venskaber, queer kærlighedsforhold og følelsesstærke teenageår, og fremviser tydeligt hendes evne til at bruge personlige forhold og oplevelser som portal til det universelle. Hun fortæller har en ret forbløffende evne til at tage udgangspunkt i ydre hændelser frem for indre sindsstemninger.

Efter at ha’ turneret med veninden Julien Baker tilføjer Lucy Dacus nu datoer som support for Bright Eyes i juli. Det følges op med en amerikansk turne til efteråret, hvorfter hun vender næsen mod Europa, nærmere bestemt Loppen d. 3. april 2022, hvor vi glæder os til at tage imod den imponerende skridsikre kunster.

Special guest: Fenne Lily
Fenne Lily er britisk folk singer-songwriter og udgav i 2018 debutalbummet ‘On Hold’. Som kun 9-årig forærede hendes mor hende en gammel pladesamling, og her opstod Lilys kærlighed til artister som T-Rex, the Velvet Underground, Nico, PJ Harvey, Joni Mitchell og Nick Drake, hvilket inspirerede hende til at samle en guitar op og lære at skrive sange.

Sidste år udgav Fenne Lily sit andet album ‘BREACH’ på pladeselskabet Dead Oceans, som omhandler emnet isolation. Albummet blev ironisk nok skrevet under en selvisolation i 2019 pre-COVID-pandemien, og er en åben, næsten dagbogslignende og ofte sarkastisk plade, som i dén grad fortjener rotationer på pladespilleren.

https://www.facebook.com/events/545702033259359/