Lil Darkie (US) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


De seneste tre år har den amerikanske rapper og producer, Lil Darkie, været en af de mest kontroversielle og omdiskuterede skikkelser indenfor nyere hip hop. Til efteråret tager han på sin første Europa tour, og lægger vejen forbi Loppen d. 26. november med sin ekspressive rap og alsidige beats.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 140 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/lil-darkie-loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
http://loppen.dk/kalender/lil-darkie
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Igennem mere end 50 år har hip hoppen provokeret, forarget og fornyet musikverden og forevigt forandret populærkulturen. Du tror lige, at du har set det hele med – våben, stoffer, alkohol og ansigtstatoveringer – og fandeme om der så ikke kommer endnu et nyt kapitel og fucker med det, du troede du vidste om hip hop. Det er lige præcis, hvad den amerikanske “drengespejder gone rapper og producer”, Joshua Hamilton, gør.

Under pseudonymet ‘Lil Darkie’ har han opbygget en unik stil, hvor han sampler alt fra country og pop til noise og ældre hip hop – en cocktail, der ofte er blevet betegnet som ‘trap metal’ – og sjældent har man set en rapper opnå så meget omtale for sit udtryk som Lil Darkie.

Hans direkte og voldsomt provokerende tekster er kun noget af forklaringen, for den udfordrende rapper har nemlig siden day one portrætteret sig selv som den animerede karakter, Lil Darkie, der minder uhyggeligt meget om den foruroligende og dybt racistiske tandpasta-maskot fra Hawley & Hazel.

Lil Darkie er ikke en slyngel, men blot et symbol for en kulturel og ideologisk smeltedigel, hvor han ikke bare passer ind i en bestemt kategori. Han identificerer sig som bisexuel, og forkaster racebegrebet. Han har selv været udsat for racistisk mobning, og bruger nu musikken til at kanalisere sin vrede over et system, der har svigtet ham, i stedet for at ty til vold – og det høres tydeligt i hans aggresive flow og smadrede beats, som har sikret ham en overvældende start på karrieren.

Glæd dig til en intens, svulstig og vulgær aften, når Lil Darkie lægger Loppen ned fredag d. 26. november.

https://www.facebook.com/events/194537235847690/