Jonny Hefty & Jøden Feat. DJ Static // Loppen [NY DATO!]


Begivenhedsdetaljer


De siger, at det er blevet dyrt at tænde for varmen, men bare rolig. Den kommer til at få fuld gas, når Jonny Hefty & Jøden besøger og besætter Loppen fredag d. 8. november med DJ Static til at håndtere aftenens beats på kyndigste vis!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 180 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/hefty-joden-loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
https://loppen.dk/kalender/jonny-hefty-joden
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Ja, du er måske blevet et par år ældre siden sidst, men bare rolig, hos os har Gamle Dreng (m/k) altid været et kompliment. Og ja, vi ved godt, at du er blevet lidt dårligere til at gå til koncert, men nu skal det sgu være og skal det være vildt, så lad det være helt vildt.

Til foråret 2024 tager Jonny Hefty & Jøden rundt i landet, og fandeme om du ikke skal da! Måske får du endda et lift ned af Memory Lane med evergreens, der minder dig om dengang det hele var lidt federe og meget farligere.

Jonny Hefty er stadigvæk Aalborgs mest langhårede heavy-rapper, og Jøden har absolut ikke skåret ned for hverken energien eller charmen. Danmarks skarpeste duo og back-up kommer til din by, så husk at skrive til din chef, og sig at du kommer til at ligne en hængt kat mandag morgen, når du møder ind efter koncerten på Loppen fredag d. 8. november!