Hudson Taylor (IR) // Loppen – Aflyst!

OBS! Bemærk at koncerten er rykket til d. 20. september. Billetter købt til den oprindelige koncert kan stadig bruges til den nye dato.

Storhittende irsk søskendeduo vender tilbage til Loppen til september!

Den irske folk-duo bestående af brødrene Harry og Alfie Hudson Taylor er endelig klar med udgivelsen af deres andet album, der har været hele tre år under vejs. Men med et debutalbum som ‘Singing For Strangers’ er der ikke noget at sige til, at det irske broderpar har trådt lidt varsomt, når de ikke lige har spillet udsolgte headline turnéer i Europa og Storbritanien.

Albumopfølgeren med titlen ‘Loving Everywhere I Go’ må dog uden tvivl falde på et tørt sted for duoens støt voksende fanskare, for de lykkedes utroligt godt med den “svære toer”, som udkom d. 28. februar. Albummet er produceret af Ryan Hadlock (The Lumineers og Vance Joy) og mixet af Ruadhri Cushnan (Mumford & Son og Ed Sheeran), og med så talentfulde folk bag knapperne er resultatet bestemt også at tage og føle på. Hudson Taylors i forvejen stærke sound er uden tvivl blevet raffineret af deres omfattende touraktivitet og sangskrivningen fejler fortsat ingenting, hvilket tydeligt kommer til udtryk på den nye plade.

“Listening to the album from start to finish, it’s clear that Hudson Taylor have a natural gift for songwriting. With stories about love, loss, friendship, everyday life, and their travels, the duo certainly put in a lot of work to make this a great release.” – HeadStuff

Folk-duoen leverede et brag af en koncert, og sørgede for en fantastisk stemning, da de gæstede Loppen i november 2018. Derfor er det også med stor glæde, at vi nu kan byde den irske duo velkommen tilbage til Loppen til endnu en festlig og folket aften d. 20. september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 180 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2Rn8fIL
Døre: 20.30 // Koncertstart ca.: 21.30
http://loppen.dk/kalender/hudson-taylor-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/223476108768485/