Honey Harper (US) // Loppen – koncerten rykkes

OBS! Bemærk at koncerten med Honey Harper rykkes til en ny dato.

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med Honey Harper og hørt den smukke single ‘In Light Of Us’ spillet på P6 Beat. Hvis ikke, er det på tide at du bliver præsenteret for den Atlanta-fødte country troubadour, som laver et eksklusivt tourstop på Loppen d. 15. september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2Rz2K9t
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/honey-harper
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Den unge musiker William Fussell er født i Atlanta, men bosiddende i London, og det er mærkværdigt nok i den britiske hovedstad, at den unge musiker har fundet sin tilknytning til moderne countrymusik under navnet Honey Harper.

Harper har længe eksperimenteret med adskillige musikalske identiteter. I de tidlige 2010’ere var han frontfigur i synth-pop gruppen Mood Rings og senere legede han med avantgarde-poppen under navnet Promise Keeper. Men som Honey Harper dedikerer han sig til Gram Parsons’ definition af countrymusikken som værende “Cosmic American Music”, og laver sange som er lette i lyd men tunge i følelser.

I år tager Honey Harper hul på et nyt årti med ny musik og albummet ‘Starmaker’, som udkommer 6. marts på ATO Records. ‘Starmaker’ indeholder singler som Tomorrow Never Comes, Vaguely Satisfied og Strawberry Lite, og indeholder gæsteoptrædender fra blandt andre Sébastian Tellier, Austra og John Kirby. Albummet er en smuk fremvisning i, hvordan moderne countrymusik anno 2020 lyder, og gør samtidig Harper til en bannerfører inden for den revitaliserede countryscene.

Til efteråret tager Honey Harper på en kort og eksklusiv turne, som vi er yderst begejstrede for gør et stop på Loppen d. 15. september.

https://www.facebook.com/events/2823186571074455/