Henriette Sennenvaldt // Loppen


Begivenhedsdetaljer


OBS. Koncerten er rykket fra d. 24. april til torsdag d. 2. september. Billetkøbere vil modtage mail fra Tikkio med info om refundering eller ombytning af billetter til gavekort.

I november markerede Under Byen-sangerinden Henriette Sennenvaldt starten på en ny æra i sin karriere med udgivelsen af sit første soloalbum. På ‘Something Wonderful’ udforsker hun nye territorier i udkanten af popmusikken, som kan opleves live på Loppen til september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 190 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/henriette-loppen
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/henriette-sennenvaldt
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Som frontkvinde i hedengangne UNDER BYEN var Henriette Sennenvaldt med til at tegne et nyt spor indenfor dansk rockmusik, og lige siden bandets debutalbum fra 1999 har hun med sin lettere diffuse og hviskende vokal både draget og drillet den nysgerrige musiklytter.

Med poetiske tekster og en noget anderledes tilgang til instrumentering, kreerede bandet skæve kompositioner, der gang på gang afsøgte grænselandet mellem genrer som nordisk folkemusik, jazz, moderne kompositionsmusik og postrock, og vakte stor begejstring for musikkritikere i både ind- og udland. I 2003 udråbte det anerkendte magasin Rolling Stones anmelder David Fricke sågar Under Byen som verdens (måske) bedste band ifm. en optræden på SPOT Festival.

Hvis man har længtes efter mere i samme stil, er ‘Something Wonderful’ et absolut must-hear. På solodebuten bliver lytteren omsluttet af et tilbagelænet og eksperimenterende lydbillede, og med Sennenvaldts særegne udtryk og fascinerende stemme skaber hun et album, hvor romancen bliver sat i spil – og på spil.

“… lyden af en sand kunstner, som træder stærkt i karakter på ny” – Soundvenue (5/6)

På den gennemførte og rigt instrumenterede lydside har især blæserinstrumenterne særlige roller og lever nærmest deres eget liv, når de bevæger sig blødt eller abrupt ind og ud af de collage-lignende arrangementer. Med sin legende og kløgtige opbygning er ‘Something Wonderful’ således både tiltrækkende og udfordrende.

Albummet er s(v)ært vanedannende og belønner den tålmodige lytter med generøs og forunderlig musik, der uden tvivl bliver en fornøjelse at opleve i levende live torsdag d. 2. september. Bandet består af følgende musikere:

Bjørn Heebøll (trommer)
Rasmus Kjær (keys)
Johan Wieth (guitar)
Jeppe Skovbakke (bas)
Daniel Honore (saxofon)

https://www.facebook.com/events/714498775903687/