Frigjort Festival Præsenterer – få billetter!

Den første weekend i september præsenterer Frigjort Festival seks acts fra årets aflyste festival. Du kan opleve Kogekunst, Nejrup, MAG (SE), Køs, Mørkt Stof (tidligere kendt som Bæst) og Polly Jean over tre dage i Loppens lækre lokaler.

Frigjort Festival sætter fokus på musik, der gør sig fri af rammerne, og samarbejder med Det Gyldne Liv Festival i Kolding. Grundet de restriktioner, vi er underlagt pga. COVID-19, bliver der ikke nogen festival i år, da vi ikke kan give jer den festivaloplevelse, vi havde håbet på. Vi har dog ikke kastet håndklædet i ringen, og prøver at få det bedste ud af vores ret belortede omstændigheder. Med andre ord har vi forsøgt at skabe et nyt format – så frigjort som muligt.

Vi har været i tæt dialog med alle annoncerede bands, og er kommet frem til et koncept, som vi er stolte over at kunne præsentere for jer d. 4.-6. september. Over disse tre aftener vil der nu være mulighed for musikalsk frigørelse inde på Loppen med to bands per aften fra den oprindelige line-up. Koncerterne bliver for et siddende publikum på 50 mennesker med afstand i en café opsætning.

Programmet ser således ud:
Fredag d. 4. september – Nejrup og Mørkt Stof
Lørdag d. 5. september – Kogekunst og MAG
Søndag d. 6. september – KØS og Polly Jean

Vi glæder os til tre aftener med musik, der gør os så frigjort som muligt – og håber selvfølgelig, at I fortsat har lyst til at kigge forbi!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Fredagsbillet – 70 kr – https://bit.ly/frigjort-dag-1
Lørdagsbillet – 80 kr – https://bit.ly/frigjort-dag-2
Søndagsbillet – 70 kr – https://bit.ly/frigjort-dag-3
OBS. Billetsalget starter onsdag d. 26. august kl. 12.00. Billetkøbere får førsteret til det nye billetsalg, hvor de kan ombytte deres billetter eller få dem refunderet. I vil blive kontaktet direkte af Tikkio.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/596688824587147/