El Perro del Mar (SE) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


I femten år har svenske El Perro del Mar (aka Sarah Assbring) været én af ​​svensk popmusiks mest karakteristiske kunstnere, med et omskifteligt udtryk, hvor du sjældent ved, hvad du kan forvente af hende. Den 3. oktober ved vi dog, at hun kommer forbi Loppen og fejrer 15 års jubilæum for debutpladen ‘Look! It’s Perro del Mar!’, samt har lidt overraskelser med i bagagen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 130 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/39mHBXS
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/el-perro-del-mar
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Lige siden hun brød igennem i start 00’erne, har man forbundet El Perro del Mar med en stilsikkerhed og en gennemført DIY-ånd. Hun omfavner altid nye ideer og forskellige visuelle impulser, og hvis du følger hendes diskografi fra debutalbummet i 2005 og frem, vil du hurtigt bemærke en rød tråd af integritet, der løber gennem produktionen og i sig selv danner en vision.

Hendes nyeste vision fik vi med sidste års udgivelse af EP’en ‘Free Land’, hvor du blandt andet finder den smukke single “Alone In Halls” med Blood Orange (aka Dev Hynes) på gæstevokal. Det er et konceptuelt værk i samarbejdede med MOMA Stockholm, hvor Assbring omringet af værker af Marina Abramovic, Pablo Picasso og Henri Matisse, har ladet sig inspirere til et tema omkring kunstens universalitet i en verden af ensomhed drevet af den verdensomspændende pandemi.

Men 2020 var også året hvor El Perro del Mar kunne fejre 15 års jubilæum for udgivelsen af debutalbummet ‘Look! It’s El Perro del Mar!’, og dét skal i år fejres med en række intime koncerter henover efteråret. Koncerterne vil fokusere på materialet fra albummet og samtidigt undersøge, hvordan sangene kan lyde i en moderne sammenhæng. Med andre ord kan I godt forberede jer på en unik oplevelse, og ikke gå glip af El Perro del Mar, når hun besøger Loppen til oktober.

https://www.facebook.com/events/443485923504566/