Dream Wife (UK/IS) // Loppen + support: Lucia & The Best Boys

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer:

DREAM WIFE (UK/IS)

Den London-baserede indierock-trio Dream Wife er endelig klar med opfølgeren til deres selvbetitlede og aldeles fremragende debutalbum. Der er dømt power pop fra allerbedste skuffe, når bandet gæster Loppen d. 5. maj 2021 i selskab med skotske Lucia & The Best Boys.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 130 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: tikk.io/dreamwife
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/dream-wife
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Dream Wife startede egentlig ud som kunstprojekt, mens Alice Go (guitar), Bella Podpadec (bas) og islandske Rakel Mjöll (vokal) studerede på Brighton Universitet. Det stod dog hurtigt klart for de tre studievenner, at kemien i bandet var for god til at lade gå til spilde – og heldigvis for det!

Den engelsk-islandske trio har nemlig hele rockpakken – attitude, selvsikker energi, vildskab, og en spilleglæde, der skinner igennem live såvel som på den kritikerroste albumdebut fra 2018. Dream Wife har dog også en klar agenda med udstrakte langefingre til det patriarkalske samfund. Selve bandnavnet er også en tydelig kommentar til en forældet kønsobjektvisering, hvor den perfekte kvinde sidestilles med den perfekte bil og det perfekte hus.

“God damn have we been waiting a long time for a band like Dream Wife.” – NME (5/5)

Oven på debuten er det kun gået én vej for den unge indierock-trio, der siden har spillet udsolgte headlinershows, samt support for bl.a. Garbage, The Vaccines og The Kills. Nu er de klar med albumopfølgeren ‘So When You Gonna…’, og at dømme ud fra de første tre singleudspil – “Sports”, “Hasta La Vista” og titelnummeret “When You Gonna…” – er forventningerne i top. Kønsligestilling er et centralt tema på pladen og i hele produktionen, kun bestående af stærke kvindelige profiler som Marta Salogni (Björk, FKA Twigs) og Heba Kadry (Princess Nokia, Alex G, Beach House).

Gør dig klar til catchy og flabet, upbeat (girl) power pop, når ‘So When You Gonna…’ udkommer d. 3. juli, og forvent en energiudladning med attitude, når Dream Wife rammer Loppen d. 5. maj 2021.

Lucia & The Best Boys
Den guitarbårne indierock har i den grad fået fodfæste i Glasgow i de senere år, hvor bands som The Ninth Wave og Walt Disco er vundet frem. I samme kategori finder man Lucia & The Best Boys, der med EP’en ‘Eternity’ fra i år, har fået velfortjent opmærksomhed for deres ligefremme og catchy indierock.

https://www.facebook.com/events/2674753266086903/