Dopelord (PL) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Hvis du er på udkig efter dit stonerrock- og doomfix, skal du ikke lede meget længere, for polske Dopelord har udgivet nyt album og drager på europaturné til efteråret. Fang de tunge drenge på Loppen d. 14. september.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/dopelord-loppen
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
http://loppen.dk/kalender/dopelord
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Dopelord er bestemt ingen rookies på den europæiske stoner- og doomscene. Selvom de (endnu) ikke er nået til tops på festivalplakaterne, og nogle distraherede stoners måske har overset dem, har deres vedholdelhed og flair for genren gjort dem til et af de mest populære bands på scenen.

Kvartetten Dopelord blev oprindeligt dannet i 2010 og er på nuværende tidspunkt bosat i Warszawa, Polen. De er et metalband som omfavner alting stoner, doom og psych, og bandet er kraftigt inspireret af alt fra oldschool bands som Black Sabbath og Pentagram til nyere klassikere som Sleep og Electric Wizard.

Deres kompromisløse og riff-fyldte debutplade “Magick Rites” udkom tilbage i 2012, men siden har Dopelord bevæget sig videre og eksperimenteret med mere komplekse sangstrukturer, ekstra vokalspor og en endnu hårdere lyd, hvilket kunne høres på de efterfølgende to udgivelser “Black Arts, Riff Worship and Weed Cult” (2014) og den mørkere, mere fuzz’ede og mere psychedeliske plade “Children of the Haze” (2017). Med 2020s “Sign Of The Devil” har Dopelord dog, ifølge anmelderne, formået at levere et fuzz-mesterværk og er klar til at tage albummet på tour i 2021.

“Sign Of The Devil is already a front runner for my doom album of 2020… Addictive melodies sweep through massive riffs, skittering through some psychedelic moments but never leaving behind any of the glacial crush that makes this such a great record.” – The Sleeping Shaman

Så gør jeg klar til en tung, fuzzet og fantastisk aften, når Dopelord rammer Loppen til september.

https://www.facebook.com/events/321223479469661/