Donny Benét (AU) // Loppen – Udsolgt!


Begivenhedsdetaljer


“The Sophisticated Lover”, The Don er tilbage! Efter at have spillet et brag af en koncert på Lygtens Kro i 2018 vender den australske popcrooner Donny Benet retur til København, når han d. 10. maj forfører Loppen med hits som “Konichiwa”, “Santorini” og den spritnye single “Girl of My Dreams”.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 150 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/30t9JUd
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/donny-benet
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Anmelderne har døbt ham “the Prince on a serious budget cut”, og det kan faktisk være svært at beskrive det enigma som er Donny Benét bedre. Men skulle man forsøge, kan han bedst betegnes som en blanding mellem Giorgio Moroder, Alan Vega og Michael McDonald.

Donny er til daglig bosiddende i Sydney, Australien, hvor han skriver, optræder og indspiller musik i hans berømte Donnyland Studios. Studiet er fyldt med vintage synthesizere og trommemaskiner, som er alt han behøver, til at lave sine catchy og udtryksfulde sange.

Benéts debutalbum fra 2011 ‘Don’t Hold Back’ forvirrede og fascinerede mange, og forvandlede ham på kort tid til lidt af en kultfigur på den Australske musikscene. Hans mesterværk kom dog i 2018 med pladen ‘The Don’. Donnys seneste singler “Second Dinner” og “Girl of My Dreams” giver os en lille smagsprøve på, hvad der er på vej på hans kommende album ‘Mr Experience’.

Når Donny Benet kigger forbi på Loppen til maj, bliver det akkompagneret af hans The Donny Benét Show Band, og vi kan godt love, at det bliver en mindeværdig aften.

DJ’s:
Discjockeys Arne Lemon og Mikkel GoGo aka KonDisko pakker pladetaskerne, og sender både discokugler og boogie-glade ben på overarbejde, når fedt forbrændingen skal op i det røde felt.

De to kræsne gentlemen komme vidt omkring, men aldrig glemme det gode humør, når alt fra knasende klassikere, dugfriske edits, italo charme, gammel house, andet musik med congas, Hi-NRG, synth-pop, ting med rum-tema og ting som bare straight up går lige i stængerne bliver fyldt på 1210’erne!

https://www.facebook.com/events/516657762539385/