Dør Nr. 13 // Loppen

De blev dannet i 2015, vandt KarriereKanonen i 2016, gav koncert på Roskilde Festival i 2017 og siden er det kun gået én vej for københavnske DØR NR. 13: fremad! Bandet har på kort tid markeret sig som ét af Danmarks nye store musikhåb, og d. 31. oktober står de klar til at blæse jer omkuld med deres medrivende guitarpop på Loppen.​

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 140 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/dornr13-loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
http://loppen.dk/kalender/d%C3%B8r-nr-13
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Med udgangspunkt i bands som Gasolin, Kliché, Sex Pistols og Stone Roses spiller Dør. Nr. 13 medrivende guitarpop med skramlede postpunk elementer på et hudløst ærligt og vedkommende nudansk. Det er uforfalskede sange, der går lige i hjertet, hjernen og fødderne.

Siden den spæde start er bandet hurtigt gået fra at være en del af undergrunden til at opnå stor opmærksomhed bl.a. med radiohitsene “E45” og “Kollision”. Sidstnævnte kunne også være titlen på bandets begyndelse, der på voldsom vis blev grundlagt, da forsanger Lasse Storm slog hovedet efter et voldsomt styrt på sin cykel, og måtte syes med 37 sting. I et halvt år kunne han intet, men hans venner hjalp ham med at finde tilbage til livet ved at lave musik, hvilket skabte så stærke bånd mellem dem, at de var nødt til at blive et band.

Dør Nr. 13 udgav i 2018 deres debutplade ‘Verden i Flammer’ – et album, der modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der roste bandets “livsnødvendighed, energi og sangmæssige kvalitet”. Til efteråret er bandet endelig klar med opfølgeren til debuten, og oven i dét kaster bandet sig også ud i en større efterårsturné, som rammer Loppen til oktober. Kom med!

https://www.facebook.com/events/595308881077401/