Dean Wareham plays Galaxie 500’s On Fire + more (US) // Udskudt


Begivenhedsdetaljer


___________________________________________________

Den 11. februar bliver en helt særlig aften for fans af Galaxie 500, når Dean Wareham og band fremfører hele albummet ‘On Fire’ samt ekstra Galaxie 500-materiale, og giver fans lov til at tage på et nostalgisk trip down memory lane.

Det er næsten 30 år siden at Dean Wareham dannede Galaxie 500 med Damon Krukowski og Naomi Yang. Deres lo-fi-møder-shoegaze-møder-The Velvet Underground har dog nydt en genoplivning det seneste årti takket være Domino Records genudgivelse af bandets små albummesterværker ‘Today’, ‘On Fire’ og ‘This is our Music’. Bandet har også dannet skole for stimevis af indierockgrupper som Low, Clientele og Brian Jonestown Massacre.

Siden bandets brud i 1991 har Wareham alt andet end ligget på den lade side. Man kunne knapt nå at trække vejret efter Galaxie 500 bruddet, inden han dannede Luna med Stanley Demeski (ex The Feelies) og Justin Harwood (ex The Chills). Syv studioalbum senere og bandet brød med hinanden, men ikke før Wareham havde tilføjet Britta Phillips til bandbesætningen samt husholdningen, da de to giftede sig i 2007.

Men Wareham har aldrig glemt, hvor det hele startede, hvilket i 2011 gav anledning til at besøg i København til en koncert som Undertoner kaldte for “… en ualmindeligt god og vellignende reproduktion af Galaxie-magien”, og kastede 5,5/6 stjerner efter koncerten. I år finder Wareham igen tilbage til sine Galaxie 500-rødder og tager albummet ‘On Fire’ under kærlig behandling, når han d. 11. februar opfører pladen i sin fulde længde – og mon ikke også, at der bliver tilføjet lidt overraskelser?

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 170 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/38JQ5Xq
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
http://loppen.dk/kalender/dean-wareham
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/971592029904958/