Collider + Taker + Healer // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Glæd dig til en tretrinsraket af den danske musikscenes bedste bud på følsom indie-rock og eksperimenterende shoegaze, når Out of Office præsenterer Collider, Healer og Taker på Loppen den 19. maj!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 160 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/OOO-loppen
Døre: 19.00 // Koncertstart: 20.00
https://loppen.dk/kalender/out-office-collider-healer-taker
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

COLLIDER

Collider præsenterer et musikalsk venskab i absolut verdensklasse. Deres genrebøjende blanding af shoegaze, indie-pop og progget punk-rock er en musikalsk blomsterbuket i tusindvis af eksplosive farver.

Med hektisk stil, skiftende arrangementer og et fænomenalt kreativt overskud, tager de lytterne med gennem deres musikalske oprør – med retning som en supernova. Den naivistiske lethed i vokalerne ligger, som en tåget kærlighed, ovenpå bandets aggressivt præcise sammenspil. En kompleks forening, fyldt med melodisk støj, røde kinder og masser af håb.

Collider blev grundlagt af Mikkel Fink, Johan Polder, Troels Damgaard-Christensen og Marie Nyhus Janssen i 2015 og er signet til pladeselskabet escho.

HEALER

Lyden af forelskelse og den medfølgende indre konflikt – Healer inviterer dig med ind i et musikalsk kalejdoskop, hvor det hårde og det ømme mødes i intrikante melodier.

Debut-EP’en, Things You See, er som en rejse gennem et surrealistisk landskab, hvor blomster møder motorsave. Hvor lyden af det bløde og det støjende smelter sammen i enkle melodier og mødes i en organisk og rå lyd. Essensen af ægthed og spontanitet, samtidig eksperimenteren og balance mellem melankolien og håbets nuancer. En yndefuld dans i at skabe kontraster, hvor det brølende og tumultagtige elegant flyder sammen med det skrøbelige og smukke. Lyde, som er et kig i fortiden, som inviterer jer alle til at dykke ned i en kontrast af støj og skønhed.

EP’en Things You See så dagens lys i 2022. Siden udgivelsen er tiden gået med koncerter og arbejde på nyt materiale, som kulminerer i debut-udgivelsen, der udkommer i foråret 2024.

TAKER

TAKER er nyeste skud på stammen af odenseanske shoegazebands. Kvintetten bestående af Saskia Maria Paaby Karlholm (vokal), Gina Allesø Sørensen (bas), Jacob Meldgaard (guitar), Mads Dahl Thuelund (guitar) og Patrick Hassel Rosenfeldt (trommer) efterstræber at skabe et lydunivers, der fanger kompleksiteten og dybden af det menneskelige følelsesliv.

Med hver tone inviterer Taker lytteren med ind på en rejse af introspektion og emotionel resonans. Takers musik er en mosaik af æteriske melodier og gribende lyrik, der ikke blot agter at underholde, men som også rækker ud for at røre. Det er en odyssé gennem følelser med sange, der forsøger at afspejle lytterens egne livserfaringer og inderste tanker. Hvert show er en invitation til publikum til at dykke dybere ned i deres egen psyke, til at finde ekkoer af deres egen sorg, glæde og drømme i Takers musik. Takers musik skal ikke blot høres, men føles.

Vi ses til en søndag fyldt med støj og skønhed den 19. maj.