Causa Sui // Loppen [UDSOLGT]


Begivenhedsdetaljer


Causa Sui har efterhånden skabt sig en solid fanskare over hele verden, og bandet har gang på gang bevist, hvorfor de er i en klasse for sig, når det kommer til himmelstræbende psych og stoner i møde med tranceskabende jazz og kraut.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 135 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/causa-loppen
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/causa-sui
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Hvor moderne psychbands ofte kan fortabe sig i dyrkelsen af nostalgiske stiltræk, så har Causa Sui helt fra starten haft en anderledes åben og eksperimenterende tilgang. En tilgang, der reflekterer, at gruppens medlemmer har rødder i eksperimenterende projekter og at de har arbejdet sammen med folk fra bl.a. Sunburned Hand of the Man, Tortoise og fremtrædende musikere fra Chicagos jazzscene som f.eks. Rob Mazurek.

Gruppens fantastiske evne til at skrue numre sammen, der både byder på monumentale stoner rock-riffs og syrede improvisationer. Her er bevægelser ind i spiritual freejazz, drømmende forløb inspireret af gamle italienske soundtracks, krautrockede udladninger og som altid masser af ekstatisk støjguitar. Kort sagt lidt af en våd drøm for alle, der gerne vil bevæge sig med ud på en bevidsthedsudvidende lydrejse uden at hænge fast i fortidens syrerockklichéer.

Causa Sui er ved at lægge sidste hånd på en ny LP, så forvent både nye såvel som velkendte toner på Loppen.

https://www.facebook.com/events/279639823074417/