Black Country, New Road (UK) // Loppen

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer:

BLACK COUNTRY, NEW ROAD (UK)

Anført af den magnetiske frontmand Isaac Wood er britiske Black Country, New Road godt i gang med at cementere deres position som et af de nye post-punkbands, man for alvor bør holde øje med. Bandet skulle have spillet på årets Roskilde Festival, men i stedet kan du opleve deres skæve, sælsomme og kaotiske udtryk, når de giver deres første danske koncert på Loppen d. 10. februar næste år.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 130 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: http://tikk.io/blackcountry
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/black-country-new-road
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Er man i tvivl om rockens ve og vel, bør man – som så ofte før – dykke ned i undergrunden på den britiske rockscene. I slipstrømmen på bands som black midi og Squid finder man den Black Country, New Road, der på trods af et sparsomt bagkatalog erobrer mere og mere territorium indenfor indie-kredse over hele kloden.

Den unge septet er ligesom de førnævnte bands centreret omkring pladeselskabet Speedy Wunderground, og leverer et intenst lydbillede, der parrer i energien fra post-punken med jazzede udskejelser, slam-poetry og film noir-inspirerede guitarmotiver. Med singlerne “Athen’s France” – der i øvrigt gik udsolgt af fysiske eksemplarer på kun få dage – og “Sunglasses” kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved bandets ambitionsniveau.

Lige nu arbejder Black Country, New Road på deres fuldlængdedebut, som meget gerne skulle komme inden deres Europaturné i foråret 2021, der tager de unge briter forbi Loppen d. 10. februar til en intens og energisk smagsprøve på den sprudlende britiske undergrundsrock.

Teksten er udarbejdet i samarbejde med Roskilde Festival.

https://www.facebook.com/events/579242052735329/