Anonyme Melankolikere – Depremiere fest FREDAG DEN 13. på Børneteatret!

anony

Depremiere fest FREDAG DEN 13. på Børneteatret!

For første gang i Anonyme Melankolikeres historie, åbner vi nu op for sluserne og byder alle jer skabsmelankolikere indenfor i vores længselsfulde musiske univers. Gå ikke glip af sæsonens første gedigne vinterdepression, med masser af sjælesyge og verdenslede i lækre omgivelser.

Udover al den stemningsfulde musik vil der til vores deprimierefest være åben konsultation i baren for de mellemfornøjede, workshop i navlepilleri for viderekomne, dyster dans til depri-disco samt dejligt spontane udbrud af tungsind.

Tag derfor verden på dine skuldre og se din skæbne i øjnene fredag d. 13. november kl. 20 i Børneteatret! Kom Ked! 🙁

Anonyme Melankolikere Præsenterer: Andy Benz & Joker’s Potpourri, Cornelius, De Blå M&M’s, IM, Jelly Beans, Kirsti Meiers (s/dk), Lumia, Master Ertman, Mingus Von Ende, Subterranean Fireworker samt Søvnterapeuterne

Say No To Lykkepiller!

Ingen Våben, Ingen Vold, Ingen Vittigheder!

For Sarte Sjæle…

PROGRAM:
Andy Benz & Joker’s Potpourri: Multikunstneren og gadepoeten Joker (bagmand bag hittet ”Julemandens Vinterdepresion”) slår selskab med strygergeniet Andy Benz, og vi kan rolihgt forvente os en langmodig langside af de helt store. Andy Benz er i øvrigt pladeaktuel på sine dybe strenge! https://www.facebook.com/AndyBenzBass?fref=ts

Cornelius: Fra mismodets moderland, det mørkeste Vendsyssel, kommer her en af egnens mange musiske melankolikere. Med sine talrige hjertebrud i bagagen vil Cornelius fremføre nogle af sine allermest pessimistiske perler.

De ‘Blå’ M&M’s: Musikernes musiker, den enestående Mads Bas har med den hjerteknusende cirkusprinsesse María! fundet sammen til denne lejlighed og de vil henføre os alle med nogle særligt sørgmodige sange.

IM: En af Christianias mest scenevante singer/song writers, IM, er en dedikeret musiker og en femme fatale af høj kaliber. Når IM lægger sine dristige, dystre kompositioner ud over publikum, løber maskaraen om kap med drinksene – skal høres.
https://www.facebook.com/unisonunicorn?fref=ts

Jelly Beans: Direkte fra Christianias deprimerede teenageværelser kommer Stadens førende ungdomsband, Jelly Beans, og spiller os ind i en autentisk atmosfære af afmagt og angst, med deres dugfriske melodier fra voksenlivets barske begyndelse.

Kirsti Meiers: Lowlandfødte, norskopfostrede svensksindede Kirsti Meiers har med sine pan-skandinaviske rødder et helt unikt indblik i det nordiske tungsind. På punk-piano og stærk stemmeføring spiller hun sine paradoksale originaliteter fra ‘hinsidan’. Tænk Tori amos møder Laurie Anderson der hilser fra det Døde Hav..!

Lumia: Lumia er endnu en tværskandinavisk ekvilibrist i håbløst humør, med en gudsbenådet stemme der matcher hendes musiske talent. Med sin vemodige violin fra de dybe svenske skove får vi hjertemedicin så vi ikke kan sove…

Master Ertman: Den lokale begavelse Master Ertman er vores højt autoriserede ekspert ud i tænkningens svære kunst. Som livslang melankoliker, og svært afhængig filosof, har han indvilliget i at give os et kort foredrag om melankoliens væsen i det 21. århundrede.

Mingus Von Ende: Mingus Von Ende er en moderne melankoliker som med sit stærke abstraktionsniveau er en ny stemme i den nådesløse niche af dansk impro jazz støj. Luk øjnene og se hvad en ung mad på en gammel sax kan male på dit tungsinds indre lærred.https://www.facebook.com/mingus.ende?fref=ts

Subterranean Fireworker: Det musiske medie Nina Leani leder os ind i hendes universelle energistrøm med en sceance der får stilheden til at gøre ondt. Elementerne er i spil når Ninas fænomenale guitarspil og astrologiske tekster slår en heksering i rummet. Med alterdrengene Charlie og Mikkel på bas og violin.

Søvnterapeuterne: Dybdevirkende mørketerapi til forulykkede sjæle. Det menneskelige syretrip Mikkel Bajer og følelsespatologen Charlie Andersen er begge inkarnerede melankolikere. På dødsviolin og tranceguitar mestrer de kunsten at slukke lyset langsomt, indtil selve idéen om håb bliver en fjern drøm for enden af en dyb og dyster tunnel.
https://www.facebook.com/The-Sleeptherapists-Søvnterapeuterne-234568446684180/

20.30 – Jelly Beans

21.00 – Subterranean Fireworkers

21.35 – Cornelius og Lumia

22.10 – Kirsti Meiers

22.45 – Mingus Ende

23.20 – De Blå M&M’s

23.35 – Andy Benz & Joker

00.00 – IM

00.30 – Søvnterapeuterne

Konferencier: Master Ertman

Kom Ked! ;-(

Facebook event side https://www.facebook.com/events/1663561653899045/