Udsolgt: Andy Shauf (CA) // Loppen


Begivenhedsdetaljer


Den canadiske singer-songwriter Andy Shauf er noget af et koryfæ inden for indiemusikken. Både solo og som frontfigur i bandet Foxwarren har Shauf fortryllet sine lyttere med ærlige, indiefolkede fortællinger, og den 28. april opfører han sine smukke kompositioner fra det kommende album ‘The Neon Skyline’ på Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 170 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2W5KB43
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/andy-shauf-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Meget få musikere er så dygtige historiefortællere og observatører som canadiske Andy Shauf. Den Toronto-baserede musiker folder sine sange ud, som var det en novelle fyldt med farverige karakterer og følelsesmæssig dybde.

På Shaufs kommende album ‘The Neon Skyline’, som udkommer på Anti Records den 24. januar, følger pladens 11 sange et simpelt plot: fortælleren tager på den lokale bar og finder ud af at hans ekskæreste er tilbage i byen.

På ‘The Neon Skyline’ finder Shauf menneskelighed og humor i en typisk nat i byen og i asken fra et tidligere forhold. Men selvom albummet handler om en helt normal nat på en bar med vennerne og en bartender, som ved præcis, hvad man har brug for, så handler det endnu mere om den smertefulde proces, man gennemgår efter et forlist forhold.

Andy Shauf bliver med sin bløde, næsten jazzede folklyd og sit utrolige nærvær ofte sammenlignet med den afdøde, amerikanske sangskriver Elliot Smith. Og han løfter arven på smukkeste vis. Du kan opleve Andy Shaufs ærlige fortællinger om det bittersøde kærlighedsliv, når han lægger vejen forbi Loppen til april.

https://www.facebook.com/events/2465580690366376/