Allie Mac Ville (DK) + support: Jarno Varsted // Loppen

Der er en fængende klassisk klang over danske Allie Mac Ville, og samtidig emmer lyden af både tidløs americana og svævende alternativ rock. Den 1. oktober kan hun opleves med fuldt band på Loppens scene med support af Jarno Varsted. Roxy Jules og Mads Tunebjerg vender plader inden og efter koncerten.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/3dMLllM
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
http://loppen.dk/kalender/allie-mac-ville
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Allie Mac Ville tager én med ind i det sitrende nervefelt, der kan eksistere når kærligheden forlis. Musikken har en filmisk undertone, og hun forsøger med egne ord at udtrykke en både intim og storladen følelse på én gang.

Allie Mac Ville udgiver sit debutalbum i efteråret 2020, hvorpå man finder singlerne You Still Drift Into my Mind og Love War, der begge har fået airplay på DR P6 BEAT og P5, samt medvirket i DR TV-serier. Allie Mac Ville udgiver i 2020 hver måned en single fra marts til august, hvilket kulminerer med udgivelse af debutalbum i september samt live tour.

Med sig på scenen har Allie Mac Ville det velbevandrede band bestående af bassist Mark Kühn, guitarist Steffen Nordenstam, på keys og kor Liva Møller Overgaard og trommeslager Nicklas Løvén.

Dyk ind i Allie Mac Villes musikalske univers den 1. oktober på Loppen.

Jarno Varsted
Ikke så ofte sker det, at man kan sige at en artist ikke minder om nogen anden. Dette er dog tilfældet med Jarno Varsted. Den soniske enmands-hær har netop udsendt nummer to album ’The Sting’ hvor han akkompagnerer sig selv udelukkende på elektrisk forstærket mundharpe. Nogle gange skaber han lag og støjende strukturer, andre gange brydes musikken ned til det akustiske og helt skrøbelige. Det er er punk, det er blues, det er folk, det er rock n roll, og det er er ingen af delene.

https://www.facebook.com/events/271250610966528/