Støttefest for Karlsøy Prestegaard d. 15 november

 

Operaen, Christiania Arkiv og vennerne præsenterer:

Støttefest for Karlsøy Prestegaard den 15 november 18:00 Operaen Christiania

Karlsøy Prestegaard var et forsamlingshus og kulturcenter for Karlsøy kommune, samt et hjem for Karlsøy Festival. I de sidste 10 år har Christianitter tit gæstet festivalen og Karlsøy har en stærk tilknytning til Freetown, ikke det mindste i fælles værdier, både samfunds- og økologi mæssigt. Karlsøy Festival er kendt som “den måske sidste klart politiske festival i Norden” – citat af Ole Lykke, Christiania Arkiv.

Natten til d.4. Oktober 2018 brændte Karlsøy Prestegaard ned. Denne ulykke destruerede historik og arkiver af mange års politisk og kulturelt arbejde, men så længe der er brug for kulturcentre, kan og vil de genopbygges.
Derfor vil vi gerne invitere til en aften, hvor vi kan feste sammen og hygge sammen og på den måde medvirke til genopbyggelsen af Karlsøy Prestegaard.

Vi er meget glade for at annoncere hovednavnet på aftenens program:

Feat:
FRI GALAXE
Ras Money 
Gaia-Expressen
Søvnterapeuterne
Jimi Jam
Tommy Ejlund
mm

FRI GALAXE
Med Fri Galaxe dykker man ind i den strøm der har bevæget sig i undergrunden de sidste mange år, en bølge der nu definitivt har ramt den musikalske overflade.
Fri Galaxe er kendt for deres politiske og kunstneriske engagement. De er mennesker med meget på hjerte, som ofte stiller op til velgørende formål og demonstrationer. Gruppens tekster tegner uden omsvøb regnbuer med budskaber om solidaritet, fred og kærlighed, der leveres musikalsk troværdigt. 
http://www.frigalaxe.dk/

Dørene åbner kl.19
Entré: 50 kr – kun kontanter
Følg med for opdateringer! 🙂

https://www.facebook.com/events/248252469191040/