Anonyme Melankolikere goes online (live musik)

Da de fleste af Anonyme Melankolikere´s kunstnere og medmelankolikere osse er ved at brænde inde af selvreflektionernes afmægtige angstspiraler, har de tidstypiskt nok valgt at få aflad via internettet og indrettet AM´s hovedkontor til et studie til at sende live fra.

Facebook event side https://www.facebook.com/events/694378701130705/

Så tune in i dit tungsind når AM´s livslede tristesser og humørsyge pessimister laver direkte transmission fra nyafsprittet omgivelser.
Der vil være superkede ordsmede i frit flow, der vil komme direkte dybdeborende nedtrykthed fra AMTV´s sjælesyge studievært og medrivende musikalske misstemninger når weltschmertzen for alvor rammer din skærm.

Aftenens AM´ere i AMTV-broadcast domicilet med max 5 ad gangen indendøre, vil blandt andet være,

DE TABTE BØRNS KLUB
Dystopisk dommedagsprosa og samfundskaotiske samples fra to af CA-og AM´s centrale kultur ambassadører. Mød den evige børnerebel og punkpoet, levemanden Joker, der bruger den tunge økse når der skal ordkløves, og mærk Andy Benz´s fornemmelser for bass, når han indtager chaospaddet og rykker ind i underbevidsthedens drømmecenter med nedtrykt rytmik og sortsynet loops. Vi ses i klubben, tabere!

JEFFREY McCAMMON SOLSTORM
Da Jeffrey sidste år viste sine digte til sin ven, har intet været det samme siden. Her et årstid efter har han været i KBH poetryslam finalen og er blevet en vellidt orator i miljøet trods hans medfødte tungsindige sider. Jeffrey er så heldig at AM har fået fat i ham inden han blev ensrettet og korrupteret af sin succes i denne skyklappende happy-go-lucky verden. Men han sværger at han taler fra et knust hjerte. For der svælges i usødede realiseringer, storladen dødsangst og webcampiger på SU.
Der er noget på vej og vi er alle syndere.

DUDA FRIFØNIX
En af grundstenene til AM´s fortsatte åndsliv og kunstnerisk integritet åbner op for skrøbeligheden og udforsker eneboertilværelsen i søgen på sande forbindelser set i lyset af det sociale liv som en trussel, begrænset bevægelsesfrihed og kunstens kamp for overlevelse. Hvad har værdi og hvem vælger man at kramme? Hvad tillader vi at lade magt bestemme? Hvad gør man med folk som græder indvendig? Tag forsigtigt imod tristessen på ærten der har rejst sig fra asken; fabeldyrenes fabelagtige femme fatale, Duda Frifønix.

MYSTIC MORTEN NIELSEN
Denne aften vil igen have en af dansk battlerap scene´s triste sjæle med til at give den op for nedturen. Mystic Morten, som til en tidligere AM-session har smidt lyriske stadier af afmagt og melankoli til højre og venstre, der rimede yo! Så se om du kan blive klog på hans sprog når han rammer det flow til det show yo!

ESBEN AMDISEN
Ebsen Abdisem er AM´s suverænt bedste til at være ked af det på den fede måde. Med et par forliste forhold bag sig har denne selvindsigtsfulde gran seigneur aldrig gået på kompromis med sin kunst og har siden første gang han gæstede AM´s nedadgående cirkler, gjort sig udmærket i AM´s Grand Prix kategori, Klagesang og været fast inventar som solistisk komponist og stemningsgiver. Mød 90´ernes depressive kæledægge med sine uanklagende samtidsreflektioner og dans til du tuder i din ensomme stue. Du vil aldrig fortryde det.

CECILIE SUND KRISTENSEN
Her er en af AM´s flammende speak-debutanter, der efter sigende vil med sin overfladiske naive uskyld, drage dig ned til bunden af litterære realitetserkendelser af dybdeborende totalitære blottelser og bilaterale livsdrømme. Hun har flere digtsamlinger i sit spildvand og vil uden tvivl trække seerne rundt i strømmen af intellektuel melankolid ordforråd og bortforklare hvorfor hun fejlagtigt fejlede for dine fejl og derfor er det at du må gå. Bort. Langt væk fra her. Så glæd dig til at se en lyrisk ildsjæl tænde ild til sin selvdebatterende og altskabende poesi.

LP FISCHER
Igen vil denne livsconaisseur give alle de visuelle erfaringer fra 80´ernes stofeksperimenterende elite, i Pisrendens überselvhævdende mobilediskoteksmiljø. Nyd hvordan LP ubemærket kan skabe et reflekterende sindelag i tavse billeder og brølende farvekonstellationer, når lærredet bag de andre kunstnere bliver glødende.

JACOB WENZEL
Med sine rå talegaver og sine kontroversielle holdninger til vores mundkurvede samtid, har Jacob Wenzel gjort sig til talerør for mange medkritiske melankolikere og derfor blevet en velfortjent TV-vært for Anonyme Melankolikere´s TV-konglomerat. Glæd dig til velordvalgte pingpong´er og intense indslag, når vor tids evigt selvmodsigende orakel saver “virkelighedens” trådnet over, med subjektive genafsløringer fra den nye verdensorden og dens skjulte motiver.
C 3 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
o +15 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
r +18 ::::::::: Corona <=> Korona <=> Kroner :::::::::::::::::::::::::::
o +15 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
n +14 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
a +1 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::: = 66 + (CORONA = 6 bogstaver) = 666! ::::::::::::::::::::::::

CHARLIE SØVNDYSSEN
Som AM´s ærkemelankoliker har Charlie gennem tiderne været primus motor for dette søsejlet og masseutiltalende projekt, hvor smerten har fået sin berettigede plads som et sjælevridende onde i en verden af ignorant positivisme. Takket være denne douleur créateur har AM taget sit til stadighed, oversete indtog i hverdagsmenneskets følelsesudfoldelende selvterapi og gjort at det at have “the Blues” til en livsberettiget sindstilstand. For første gang vil han stå alene på scenen efter at Søvnterapeuterne har sagt dybt godnat for en tid og vil forsøge at ramme den samme form som det legendariske band gjorde tilbage i 2008.

THORLEIF
Selvskrevene beskrivelsesord fra endnu en AM-debutant:
Thorleif, MetaPsykonautisk Afdeling og Sankadudu. Indad og hvorsomhelst -vendt terrorcelle. Antydningsvist. Vi dedikerer vores smukke mor til sejren (feat. det her kommer ikke på de der sociale medier, vel?!)
Og jo, det kommer ud på de sociale medier med følelserne i behold og stemningen helt i bund.

CASPER FAUS
Som han selv siger; Casper Faus tør hvor andre tier, hvis poesi var samleje, var han en skriger. Denne utæmmede ordbombe vil atter sprænge grænserne mellem livslede og det lede liv med uterlig kynisme i en ublu sandfærdighedsremse. Det er enten eller. Det er det han fortæller der gælder. Lyt, lær mens du bæller. Eller sid på dine afsprittede hænder som alle dine hippe venner. AM4life

Facebook event side: https://www.facebook.com/events/694378701130705/