Christianias målsætning

er at opbygge et selvstyrende samfund, hvor hvert enkelt individ frit kan udfolde sig under ansvar over for fællesskabet.

Dette samfund skal økonomisk hvile i sig selv, og den fælles stræben må til stadighed gå ud på at vise, at den psykiske og fysiske forurening kan afværges.

Således formuleret af Sven, Kim, Ole, Kim og Jacob med ret til forbedringer. 13/11-1971

Christiania Rundvisning – Christiania Guided Tours

English: The Tour Guides Group Guided tours of Christiania   The Tour Guides Group in Christiania has been showing large and small groups round Christiania for over 30 years.   The Group was created because there was a need for an organized form of guided tours. The society around and about Christiania has shown great …

Minoriteternes Grundlovsdag 2018 på Christiania

Igen i år afholdes arrangementet på Ridebanen tirsdag d.5 juni, pladsen foran Den grå Hal, og her er en opfordring til at hjælpe til: Til dig, der ikke allerede er engageret aktivt på Christiania: En oplagt chance for at lære Christiania at kende fra grunden og bunden ved at være frivillig og gøre en forskel …

Pressemeddelelse

Christianitter sætter Pusher Street på pause    På et Fællesmøde d. 14. maj 2018 mandag besluttede Christianitterne at sætte Pusher Street på pause. Beslutningen blev truffet af Fællesmødet på baggrund af en udvikling omkring ”Gaden” som ikke er for Christianias bedste. –          ”Christiania skal være en fristad for kærlighed, mangfoldighed, natur og kultur. Det er …

Kønspolitisk Melodi-GRAMS-Prix 2018 i Bøssehuset d. 11 maj

Kønspolitisk Melodi-GRAMS-Prix 2018 d. 4., 11., maj Nu slår Byens Bedste Bøssehus (for Gud ved hvilken gang) dørene op og åbner sit indre for en af årets vigtigste kønspolitiske begivenheder: Bøssehusets store Kønspolitiske Melodi-GRAMS-Prix 2018 ÅRETS TEMA ER #USTOO I det forløbne år har vi diskuteret kønspolitik som aldrig før siden kravet om fri sex. …

Kom til store tomat dag i Den Grønne Genbrugshal lørdag d. 5 maj fra kl 12

Kære alle søde Venner, naboer og godtfolk. Kom til Store Tomat Dag Lørdag d. 5 maj kl. 10-18 Gode tilbud på alt til haven Børne aktiviteter Tomatsuppe og drikkevarer Økojord, økofrø, tomatplanter (+40 forskellige), blomsterpotter, redskaber og alt det andet. Omsætningen denne dag går til Læger uden Grænser (MSF), sidste år samlede vi hele 36.000 …

Global Marijuana March i København. Lørdag 5 Maj 2018

For 20 gang er der Global Marijuana March i København. Det foregår Lørdag 5 Maj 2018. Start kl 13 fra Christiania. Ankomst til Rådhuspladsen kl 15 Reminder/OPROP Den 9 April 2018, på dagen da Danmark blev besat (i 1940), udsendte vi vi et OPROP. Det gik ud til den danske presse, til alle der nyder …

1. MAJ Opturs Optog!

Kom til opturs optog gennem byen og til Fælledparken hvor vi samles med alle vores kammerater! Vi mødes 1. maj kl.11 på Carl Madsens Plads, hvor Christianias Sneglen vil stå klar til musik og dans! Husk at medbringe faner, paraplyer, blomster, glimmer og dejligt kamphumør! Når vi er samlet, så går vi i samlet trop …

Kaka Torsdagskoncert – Grand Finale på Nemoland d.26 april

Vores torsdagskoncerter er slut for denne omgang, vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle involverede kunstnere, og alle vores dejlige gæster.  Vi slutter af med et brag på torsdag d.26 april, hvor Kaka og DJ Dunza gæster os på Nemoland til Concerts + Cocktails. KAKA + DUNZA. Den guld-og platinsælgende kunstner …