Christianias målsætning

er at opbygge et selvstyrende samfund, hvor hvert enkelt individ frit kan udfolde sig under ansvar over for fællesskabet.

Dette samfund skal økonomisk hvile i sig selv, og den fælles stræben må til stadighed gå ud på at vise, at den psykiske og fysiske forurening kan afværges.

Således formuleret af Sven, Kim, Ole, Kim og Jacob med ret til forbedringer. 13/11-1971

Christiania Rundvisning – Christiania Guided Tours

English: The Tour Guides Group Guided tours of Christiania   The Tour Guides Group in Christiania has been showing large and small groups round Christiania for over 30 years.   The Group was created because there was a need for an organized form of guided tours. The society around and about Christiania has shown great …

Cian Finn – Acoustin Session på Månefiskeren Fredag d.8 december

  BOOM-shaka 💥💥💥 Gør jer klar til nogle good vibrations! For i morgen kommer den unge men allerede legendariske, for ikke at glemme irlandske, reggae kunstner CIAN FINN og spiller på månefiskeren ❤️💛☘️ Så duk op på månen fredag d. 8/12 kl 16.00 og dans dig varm til de sprøde akustiske toner som bliver leveret …

Nissernes Magiske legetøj – JUL i Porten

Christiania Børneteater får i 2017 igen besøg af nisser de 3 weekender i dec. op til Jul – Abelone Nissekone og Nissen på loftet, der fortæller juleeventyr og viser nissernes håndlavede magiske legetøj. SÅ DET JUL IGEN, SÅ DET JUL IGEN …d. 2, 3, 9, 10, 16 og 17. Dec. i Porten – JUL I …

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling i Freetown Aid

Kære både nye og gamle medlemmer, Der indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Freetown Aid søndag den 17. december 2017 kl.16 i Nyt Forum. På grund af flere udlandsrejser og generel travlhed er vi meget sent ude – derfor en indkaldelse med det korte 3 ugers varsel. Dagsorden kan du se nedenfor.  Det er også muligt …

GENERALFORSAMLING CHRISTIANIAS KULTURFORENING FREDAG 1. DEC. 2017

CHRISTIANIAS KULTURFORENING FREDAG 1. DEC. 2017 18.30 – ca. 22.00 på Gallopperiet Bestyrelsen og hjælpere mødes fra kl. 17 ! Generalforsamlingen begynder kl. 18.30 med en stor gryde mad. Vi vil snakke om både de løbende og de fremtidige kulturprojekter og om kulturens udfoldelsesmuligheder på CA, både fysisk, psykisk og økonomisk. Har du punkter, du …

THE MINDS OF 99  + support: Barselona

THE MINDS OF 99  + support: Barselona https://www.facebook.com/events/1903891309886586/ The Minds Of 99 annoncerer landsdækkende efterårsturné inkl. en speciel Københavnsk afslutning. I starten af april måned annoncerede The Minds Of 99 to eksklusive koncerter i Jægergårdsgade i Aarhus og Stengade i København, som begge blev udsolgt på ganske få minutter. Nu annoncerer bandet en turné i …