Kvindesmedien

Kvindesmedien blev etableret i 1997 af Dorte Eilenberger, Gitte Christensen og Charlotte Steen og har siden været et produktivt designværksted af høj kvalitet.

I dag ledes virksomheden af Charlotte Steen som står bag værkstedets design og produktion hvor der arbejdes fortrinsvist med stål i samspil med træ, sten spejle, glas o.l.
Kvindesmedien er anerkendt for et skandinavisk og elegant møbel- og interiørdesign.

Hertil er kunsten en del af Smediens DNA og værker af stager, krukker, dekorationer og skulpturer har fundet vej til udstillinger samt tv gennem tiden. De er også at finde i showroomet på Christiania hvor virksomhed og værksted har base i en samhørighed af et dynamisk og kreativt hold af både erfarne svende og kommende generationer af talentfulde lærlinge. Ved et besøg i Smedien fornemmes ånden af det urgamle håndværk i duften af svejset råt stål og et sjældent syn af både kvindelige og mandlige svende i disse autentiske rammer – i evig søgen efter at forfine detaljen på deres produkter. Dette forenet med et moderne showroom som serverer indretning, design og kunst til inspiration af indretningsmuligheder.

Kvindesmediens vision stræber efter at forene vores erfaring med nysgerrighed og den enkle nordiske designarv. Med dette søger vi at balancere stålets styrke og refleksioner i et elegant og enkelt design som er tro mod den rustikke ånd som metallet indeholder. Med vores kundes idealer og drømme om et smukkere og mere funktionelt rum samles et originalt udtryk i en bæredygtig løsning som i dets tidløse ånd kan glæde i flere generationer.

Historie, rummet og mennesket er vores største inspirationskilde til at udvikle en tanke til en eviggyldig realitet.

Kvindesmedien har et væld af gaveartikler som du også kan se i deres netbutik
.

Kvindesmedien har blandt mange samarbejdet med: TV2 Zulu – Sanistål – Roskilde Festival – Novo Nordisk – Daloon – Nordisk Film – Kjær & Sommerfeldt- Told og Skattestyrelsen – Miljøkontrollen – HSH Nordbank m.fl

Se mere på

www.kvindesmedien.dk

Se vores borde

Se vores køkkener

Se vores møbler

Se vores New Yorker vægge / skille vægge og døre

Se vores bordunderstel

Smedeopgaver på bestilling

Interiør til cafeer og restauranter

Besøg Kvindesmediens webshop